Přejít k hlavnímu obsahu

Další díl COOL esport přivítá jako hosta Lelka a přinese závěr soutěže s NVIDIA Reflex

18. 12. 2020 | 19:26 Prima COOL
Hostem letos 50. dílu COOL Esport bude tvář, kterou v pořadu můžete vídat pravidelně – do role zpovídaného se totiž tentokrát přesune jeden z moderátorů pořadu Ondřej "Lelek" Kvarda. Mimo toho se můžete těšit třeba i na závěr soutěže s NVIDIA Reflex či zajímavé téma a kopu aktualit.
Lelek
Lelek

I 50. epizodou televizního magazínu COOL Esport vás bude provázet dvojice Kara Dietiova a Ondřej "Lelek" Kvarda, ten druhý si ale odzkouší ještě jinou roli – protentokrát se totiž představí i jako host. Vedle klasického rozhovoru tak na něj čeká také účast ve chvilkovém speciálním okénku, kde bude jako poslední z našich hostů zkoušet se zapnutou technologií NVIDIA Reflex své štěstí ve Valorantu. A jak už všichni dobře víte, právě během této části pořadu byste měli mít oči na stopkách. Chcete-li se totiž i potřetí zapojit do soutěže o grafickou kartu GIGABYTE GeForce RTX 3080 GAMING OC, musíte opět zjistit, jaké skóre Lelek nahraje, a pak ho napsat pod příspěvek na Facebooku COOL Esport.

Těšit se ale můžete i na spoustu dalších věcí, jako jsou třeba klasické shrnutí všeho nejpodstatnějšího, co se za posledních pár dní událo na esportové scéně, či zajímavé téma, v němž se zaměříme na největší úspěchy české League of Legends historie. No a chybět nebude ani klasická soutěž, ve které se tento týden bude soutěžit o mobilní telefon Realme 7. Tak si nás v sobotu od 10:40 nezapomeňte naladit.

Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend