Přejít k hlavnímu obsahu

Další megahit je na světě! Nalaďte se na play-off LEC s novou skladbou Crown

26. 3. 2021 | 12:40 League of Legends
Dnes večer startuje play-off další sezóny evropské soutěže LEC. Z nejlepší produkce na trhu v minulosti vzešly hudební hity jako We are EU nebo Dance with me, letošní sezóna se zase vezla v rytmu Reckless with my heart. Po úspěchu této skladby zůstávají komentátoři u své rockové vizáže i na další pecku, která vás nabudí na vyřazovací část.
Crown
Crown
Zdroj: Riot Games

Jarní sezóna League of Legends European Championship 2021 má za sebou svou základní část, která se nejvíce vydařila týmům G2 Esports a Rogue. Třetí místo pak obsadil MAD Lions i s duem českých hráčů a horního pavouka doplňuje sestava Schalke 04. Ze spodní části pavouka se pak budou snažit o zázrak SK Gaming, a hlavně Fnatic. Nejlepší zápasy jarní části sezóny jsou před námi, a tak si produkce LEC nenechala ujít tuto příležitost na utvoření dalšího parádního songu. Posledním počin s názvem Reckless with my heart se opravdu vydařil, takže laťka byla nastavená hodně vysoko. Komentátoři ale nezklamali ani tentokrát.

Komu se podaří sesadit G2 Esports z trůnu? To je hlavní myšlenka skladby s názvem Crown v podání LEC, neboli "League’s Edgiest Casters". Hlavní roli z tria Vedius, Drakos, Ender si tentokrát střihl první jmenovaný, jehož rap spolu s hudbou do jisté míry připomíná Linkin Park. Do role frontmana kapely se stejně jako v posledním případě vžil Vedius, který se v této pozici opravdu našel a komunita jej s nazývá klukem z plakátu, pokud by se věnoval hudbě před 20 lety. I když nikdo nejsou žádní hudebníci s darem od Pána Boha, tak se celému trojlístku opět podařilo vytvořit banger, který vás prvotřídně naladí na vyřazovací boje. Co vy na to, souhlasíte?

Štítky: LEC
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.