Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers oficiálně představují tři nové tváře

28. 1. 2021 | 11:28 Counter-Strike 2
Už začátkem ledna jsme vás informovali o nejnovějším složení sestavy Dark Tigers, jejíž oficiální oznámení už se mělo chystat. Dva hráči ale na poslední chvíli zvolili jiné působiště a tygři si tak museli hledat dva nové přírůstky. Partička je však opět kompletní a tentokrát již její představení nic nepřekazilo.
Dark Tigers
Dark Tigers

Dark Tigers podobně jako řada jiných týmů prošli po loňské sezóně velkou obměnou. S týmem se rozloučilo několik důležitých hráčů a z původního složení zůstali pouze Martin 'MAXX' Smolár a Tomáš 'zyored' Cvaniga. Jako první posila se neoficiálně potvrdil příchod Adama 'ZEDc' Bartka poté, co se rozpadli ECLOT. ZEDc si tedy obnoví dříve moc dobře fungující spolupráci se zyoredem. Původní pětici měli doplnit Peter 'jaro' Rauch a Lukáš 'luko' Hrabčík, jenže ti se na poslední chvíli rozhodli přijmout nabídku od eSuby, a hledání tak pokračovalo.

V polovině ledna však odstartovala nová sezóna ligy ESEA, kde se DTG nacházejí v divizi Main, což už leccos naznačilo. V této sestavě doplnili sestavu další dva slovenští střelci Tomáš 'fino' Bebjak a Jaro 'yarkope' Pekarovič, do finálního složení týmu to však dotáhl pouze první jmenovaný. Yarkopeho místo pátého hráče oficiálně zabírá Tomáš 'system' Zemko, který z ENTERPRISE přichází opačným směrem jako Robert 'manguss' Kasper.

Dark Tigers se loni nepodařilo urvat žádný úspěch, ačkoliv v obou splitech Tipsport COOL ligy nebyli od play-off daleko. Ze skupin nepostoupili ani na MČR a MSR, takže od letošního složení jistě budou očekávání tuhle nepovedenou sezónu vynahradit. Těžké to však budou mít i pro to, že bývalá sestava vypadla ze Sazka eLEAGUE. Nutno však uznat, že začátek nemají vůbec špatný, protože ESEA Main odstartovali dvěma vítězstvími.

Složení CS:GO týmu Dark Tigers pro rok 2021:

 Slovensko Martin 'MAXX' Smolár
 Slovensko Tomáš 'zyored' Cvaniga
 Slovensko Adam 'ZEDc' Bartko
 Slovensko Tomáš 'fino' Bebjak
 Slovensko Tomáš 'system' Zemko

Štítky: Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.