Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers překvapivě opouští dva klíčoví hráči

8. 6. 2020 | 13:04 Counter-Strike 2
Dark Tigers a Universe jako pátý a šestý tým pořadí 1. Tipsport COOL ligy už mají za sebou baráž, kde první jmenovaný uspěl, druhý nikoliv. Universe tak dle očekávání změny již provedly, o něco méně se však čekaly mezi tygry. Tento víkend ale vše vyplavalo na povrch.
Dark Tigers
Dark Tigers

Dark Tigers před 1. Tipsport COOL ligou přebrali sekci právě Universe a po nalezení formy to vypadalo, že šlo o hodně parádní tah a využití příležitosti. Tygrům se však nakonec do play-off postoupit nepodařilo a vzhledem k těsnosti lze chápat zklamání uvnitř týmu. Co se ale neočekávalo, tak jsou dvě okamžité hráčské změny.

Všechno na své fanpage rozjel Michal 'm0nnlich3r' Pokorný, který v lize patřil mezi nejvýraznější postavy mezi těmi hráči, kteří ještě nejsou na domácí scéně tolik profláknutí. Ani to mu ale nakonec k delší spolupráci s Dark Tigers nepomohlo. M0nnlich3r se totiž kromě hraní věnuje aktivně také fotbalu a zbytku týmu zřejmě nevyhovovala jeho aktivita. Obě strany se nerozešly ideálním způsobem, jak se sám hráč na fanpage vyjádřil. Jeho budoucnost je zatím nejistá a z několika nabídek si zatím nevybral. I přesto se ale zúčastnil víkendového QPAD MČR One Night Standu, kde pod názvem DYNAMO si se svými dřívějšími spoluhráči s EXORS Gaming, se kterými hrál i na MČR 2019, podmanil celé startovní pole. Chybět tak nebude na na měsíčním finále.

M0nnlich3r ale není nakonec jediným, kdo se s týmem loučí. Svého času do této sestavy přišel ve stejnou chvíli jako Jan 'BLUEE' Škaloud, a také s ním se již organizace na svých sociálních sítích oficiálně rozloučila. Někdejší hráč eSuby nebo Majestic Lions individuálně nezaostával, takže stejně jako v případě m0nnlich3ra může jít o jiné potíže uvnitř týmu, které se veřejnost někdy dozvědět nemusí. BLUEE se totiž ke konci Dark Tigers nijak nevyjádřil. Jedno je však jisté, DTG jsou aktuálně ve třech a musejí se ohlížet po dvou nových posilách.

Nekompletní složení Dark Tigers vypadá takto:

 Česká republika Patrik 'Lastík' Ptáček
 Slovensko Martin 'MAXX' Smolár
 Česká republika Jan 'HONES' Urválek

Štítky: Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.