Přejít k hlavnímu obsahu

Datart se stává generálním partnerem MČR Mobile

Značka Datart se stává generálním partnerem Mistrovství České republiky v mobilních hrách – naši spolupráci odstartuje již tuto středu turnajová série v Clash Royale!
Výchozí obrázek

Datart je předním prodejcem spotřební elektroniky, do které samozřejmě patří i chytré mobilní telefony. S radostí vám proto oznamujeme, že právě tato společnost bude generálním partnerem největší domácí akce v profesionálním a poloprofesionálním hraním na mobilech. To pro vás hráče znamená to, že jak samotné LAN finále v Brně, tak kvalifikační turnaje v průběhu roku budou ještě na něco větší úrovni než doteď!

Datart

Datart působí na českém trhu již od roku 1990 a v současnosti má po České republice 95 prodejen. V dalších šestnácti pak mohou nakupovat Slováci a využívat můžeme jak my, tak oni i e-shopu. V loňském roce se stala společnost součástí skupiny HP Tronic a dosáhla meziročního růstu maloobchodních tržeb o 3,5 %. V roce letošním je pak na pořadu dne renovace současných a otevírání nových prodejen, v modernizaci ale Datart postupuje i tím, že se angažuje ve světě esportu.

Gamingu se v Datartu věnovali už vloni, kdy spolu s námi pořádali PlayStation MČR v konzolových hrách a Datart EXPO Fortnite Cup. Partnerství v rámci Mistrovství České republiky v mobilních hrách je dalším výrazným krokem v rámci podpory elektronického sportu, tedy jednoho z nejnadějnějších a nejvíce prosperujících odvětví počítačového hraní současné doby.

Datart

Naši spolupráci odstartujeme už tento týden, již ve středu 6. března na vás totiž čeká první turnaj z Datart MČR turnajové série v Clash Royale. Hrát se bude jako vždy o krásnou porci MČR bodů a to jak v samotných NightCupech, tak v měsíčním finále. V tom budete moci právě díky Datartu navíc vyhrát i zajímavé finanční odměny, tak si nezapomeňte přijít zahrát – registrovat se můžete zde.

K uzavření spolupráce se vyjádřila i marketingová manažerka značky Datart, Lenka Mastešová:

„My v Datartu jsme velcí fanoušci novinek a online světa. Rozvíjejícímu odvětví gamingu jsme se věnovali už v loňském roce na veletrhu Datart Expo v Brně, na kterém jsme společně s Playzone pořádali finále soutěže PlayStation Mistrovství ČR v konzolových hrách a Datart EXPO Fortnite Cup. Letos jsme se rozhodli podpořit také svět mobilních her a stali jsme se partnerem Mistrovství ČR v mobilních hrách.  Zúčastníme se turnajové roadshow po obchodních centrech jednotlivých měst ČR. Pro návštěvníky připravujeme zábavné doprovodné akce v prodejnách Datart, kde jsou naši elektrospecialisté připraveni poradit všem nadšencům s výběrem vhodných telefonů pro mobilní hry.“

Štítky: Datart, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend