Přejít k hlavnímu obsahu

Dignitas chystají návrat na CS:GO scénu ve velkém stylu, v hledáčku totiž mají legendy NiP

24. 11. 2019 | 00:21 Counter-Strike 2
Že se organizace Dignitas chystá po více než roce vrátit na pole CS:GO, to není žádným tajemstvím ani novinkou. Poprvé však padají konkrétní jména, která zní více než zajímavé. Stejně jako ve své poslední evropské iteraci totiž míří především do Skandinávie.
f0rest
f0rest

Prvním hráčem Dignitas by se měl stát Håkon 'hallzerk' Fjærlih, dosud reprezentující sestavu Nordavind, jejíž je tahounem a z 82. týmu světa by posun výše byl jednoznačně zasloužený. V reportu insidera Dekaye se však objevují podstatně známější jména. Dignitas se mají pokoušet o akvizici hned tří hráčů proslulého složení Ninjas in Pyjamas. Adam 'friberg' Friberg je aktuálně bez angažmá, Richard 'Xizt' Landström v tuto chvíli pod smlouvou leští lavičku Fnatic. U těchto dvou hráčů by se asi nikdo nezarazil. To třetí vám ale nejspíše vyrazí dech. Dignitas totiž mají cílit na posledního mohykána legendárních NiP, samotného Patrika 'f0rest' Lindberga.

Dignitas nedávno utratili převratnou částku za League of Legends hráče Huniho, na rozhazování tak zřejmě mají dostatek financí. F0rest je živoucí legendou historie Counter-Strike a těžko si jej v CS:GO představit hájit barvy jiného týmu – obzvláště, když v NiP zůstává jako poslední hráč z nejúspěšnější éry a týmu se v poslední době nevede špatně. Stále jde však teprve o spekulace. Jméno pátého hráče zatím v kuloárech žádné nekoluje.

Jak by mohla vypadat nová sestava týmu Dignitas:

 Norsko Håkon 'hallzerk' Fjærlih
 Švédsko Adam 'friberg' Friberg
 Švédsko Richard 'Xizt' Landström
 Švédsko Patrik 'f0rest' Lindberg
 World ???

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.