Přejít k hlavnímu obsahu

Dnešní PLAYzone Podcast bude ve znamení rozlosování skupin na Vodafone MČR 2020 v CS:GO

28. 10. 2020 | 11:58 Counter-Strike 2
PLAYzone Podcast jede jako na běžícím páse, tento týden však proběhne změna. Jako organizátor Vodafone MČR v počítačových hrách jsme se rozhodli využít tohoto jeho formátu a do programu zařadit živé losování skupin na letošní Vodafone MČR v CS:GO. Možná to nebude jako v Lize mistrů, ale i tak vás můžeme ujistit, že to bude stát za to!
Losování MČR v CS:GO
Losování MČR v CS:GO

Další dílem našeho podcastu vás bude tradičně provázet Pavel 'Tučňák' Kristián, vedle kterého se Přemek 'huhy' Malina zhostí role toho, kdo jednotlivé týmy bude pro losování skupin MČR v CS:GO tahat z klobouku. Osm účastníků je podle nasbíraných bodů rozděleno do čtyř košů, tedy v každém koši najdeme dva týmy, z nichž jeden vždy zamíří do jedné skupiny. Pro příklad, SINNERS a eSuba se nemohou potkat v jedné skupině, stejně jako Eclot Gaming a Sampi.Tipsport. Co by to ale bylo za PLAYzone Podcast bez hosta, takže jak můžete vidět na titulním obrázku, zavítá k nám Marek 'shadye' Hovanec. Se shadyem budeme živě hodnotit šance vytažených týmů a jistě dojde i na tradiční predikce v podání našeho hosta. U toho prostě nechcete chybět! Živé vysílání proběhne na našem Twitchi od 17:30, o archiv pak nepřijdete na webu či dalších oblíbených platformách.

Losování MČR v CS:GO

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.