Přejít k hlavnímu obsahu

Do třetice všeho dobrého: Pokrovac získává třetí Master rank

13. 2. 2020 | 18:50 Legends of Runeterra
Pokrovac své prvenství v získání Master ranku obhájil hned dalším úspěchem na americkém serveru, ale ani to nezastavilo jeho řádění – nyní na asijském serveru. Ke dnešnímu dni mu již náleží titul trojnásobného držitele Masteru, a to ve všech dostupných regionech. Co můžeme nyní čekat, je v současné době ještě kam šplhat?
triple_master
triple_master

Česká karetní hvězda Mikuláš 'Pokrovac' Dio stále kosí své protivníky a pokořuje jeden milník za druhým. Jeho nejnovějším úspěchem je Master rank na asijském serveru, který je zároveň jeho třetím dosažením nejvyšší možné úrovně. Ale co teď, sáhl už Pokrovac na strop a není kam se dále rozvíjet? Určitě ne, jen co český šampion hitnul kýžený rank, začal na streamu s neúprosnou honbou a tryhardem za rankem 1, a to stále na asijském serveru.

Co se od jeho prvních úspěchů změnilo, je určitě jeho kolekce balíčků, které na ladderu používá. V předchozích článcích jsme vám předvedli některé z jeho nejpoužívanějších variant, které použil při získávání ranku, ale od té doby se jeho zásoba značně rozrostla. Všechny aktuální Pokrovacovy decky můžete sledovat zde. Pro získání třetího Masteru volil mezi několika kombinacemi, jako například klasickým Elusive balíkem, aggro pavouky a dalšími již běžně známými a zajetými decky.

Novinkou je pro nás možná jeho aktualizovaný a pozměněný aggro balík, kde má hlavní roli Darius, Elise a dokonce Kalista. Pokrovac byl nejdříve nucen tyto změny v decku udělat už jen proto, že neměl účet na asijském serveru plně vybavený, ale evidentně ho to v honu za úspěchem nijak nezpomalilo. Ba naopak, můžeme vidět, že nemusíme mít nutně všechny karty, ale i změny z našeho budgetu mohou fungovat.

updated_aggro

Nás teď ale zajímá, co má Pokrovac za lubem, a co dalšího pro nás do budoucna chystá. Zatímco netrpělivě čekáme na jeho oficiální vyjádření k podepsání kontraktu s některým z esportových týmů, můžeme dále na streamu sledovat jeho cestu za rankem 1. Na českém šampionovi můžeme vidět, že si LoR zamiloval stejně jako my, a i přes všechny své úspěchy se stále snaží zlepšovat. Momentálně můžeme přihlížet jeho climbu s novým deckem, který je složený z Demacie a Ionie, a jehož jediným šampionem je Zed.