Přejít k hlavnímu obsahu

Driftboard se objeví ve hře – prozatím dočasně

18. 2. 2019 | 15:50 Fortnite
Dopravní prostředek, který byl oznámen již v prosinci minulého roku, si konečně najde cestu do Battle Royale. Ale dlouho se pravděpodobně neohřeje.
Driftboard
Driftboard

Hráči vyhlíží tento dopravní prostředek již několik dlouhých týdnů a zdá se, že se tento týden skutečně dočkají. Herní novinky prozradily, že Driftboard - jakási obdoba hooverboardu - přijde do hry "již brzy". 

Poprvé byl Driftboard představen koncem minulého roku, ale do hry se kvůli oznámeným chybám nikdy nedostal. Vývojáři ho chtěli nasadit jako další alternativu pro rychlejší přesouvání po mapě do klasických módů Sólo, Duo a Squad. Jak se zdá, většina problémů byla odstraněna a my si tak konečně Driftboard budeme moct vyzkoušet na vlastní kůži. Z toho, co však ukázali leakeři, je zřejmé, že tomu tak bude jen na chvíli. 

Driftboard si odbyde svou premiéru v novém dočasném módu LTM Driftin’, který by se měl ve hře objevit po Content updatu 7.40. Pravděpodobně v úterý nebo středu tohoto týdne. Nový dopravní prostředek se bude nacházet v červených Supply Dropech a během jízdy na něm se bude hráčům doplňovat zdraví, případně štít. Překvapivě by na něj měl jít aplikovat wrap pro vozidla, takže si jej budeme moci přikrášlit podle vlastního vkusu. 

Upřímně si tak myslím, že jde o formu testu Driftboardu, zda-li je již softwarově zcela doladěn. Proto bude prozatím umístěn do vlastního LTM. Pokud se ukáže, že technicky nezpůsobuje ve hře žádné problémy a bude pozitivně přijímán Fortnite komunitou, předpokládám, že by mohl najít cestu i do hlavních herních módů.

Také se jako my na Driftboard těšíte? Napište nám do komentářů.

Driftboard

Autora článku můžete sledovat také na Instagramu: @IamHappyMike. Případně ho podpořit zadáním Support a Creator kódu: "iamhappymike".