Přejít k hlavnímu obsahu

Drop na území ČR našel svého hledače pokladů

25. 11. 2019 | 04:47 PUBG: Battlegrounds
Na území České republiky se během víkendu objevil reálný drop od Warhouse takový, jaký ho známe z PlayerUnknown's Battlegrounds. Cestu k němu přibližovaly postupné indicie, po kterých byl nedaleko Čáslavi v neděli položen. Kdo byl tím šťastlivcem a jaký loot si z něj odnesl?
drop
drop

UPDATE: Drop má svého šťastného majitele! Finální mapka byla zveřejněna v sobotu před polednem, drop se na místě nacházel v neděli od osmé hodiny ranní, v 10 pak byly vypsány přibližné souřadnice okruhu 100 metrů od dropu. O tři hodiny později se očekávaly přesné souřadnice, které ale nakonec nebyly potřeba. Největším šťastlivcem se stal Michal Jinoch (známý jako komentátor NOVA Sport a FIFA turnajů, hraní PUBG se věnuje ve volném čase), který byl už v 11:12 vyhlášen jako vítěz. Hlavní cenou bylo křeslo, ve kterém už si ve svém hnízdě může lebedit, další drobný merch na místě nechal i pro dva další hledače. Po nálezu se vyjádřil takto:

Dneska jsem od rána hledal v okruhu kolem Čáslavi, Kutné hory a HM tuhle krabici. A nebyl jsem sám. Našel jsem ji ale první, takže mám novou židli a konečně na čem sedět. Hezkej pocit vysprintovat stráň a konečně tu krabici vidět. Najezdil jsem asi sto kilometrů a tak trochu čekal, že to vyfoukne někdo, kdo doma čeká na souřadnice. Naštěstí jsem to stihl. Díky warhouse, byla to legrace.
drop
drop
drop
drop
drop
drop

Ptáte se co je to za hloupost, drop plný zbraní v reálném světě? Omyl, nenajdeme v něm ani Grozu, ani AWM a ani trojkové vybavení, v tomhle dropu se totiž schovává například herní židle, poukázky na Steam a mnoho dárkových předmětů s tématikou právě PUBG. A jak ho najít? Na Facebooku Warhouse se každou chvíli objevuje čím dál tím více přiblížená mapa, kde se bedna nachází. Přesnou GPS polohu Warhouse zveřejní den před dopadem, který je naplánován na 24.11., tedy přesně měsíc před Vánoci.

Pokud tedy chcete novou židli a další ceny v celkové hodnotě přes 10 tisíc korun, je to ideální příležitost. Stačí trpělivě sledovat Warhouse a být připraven na lov. A pokud vás náhodou někdo předběhne a nebudete u dropu první, nezoufejte, stačí vám se u něj vyfotit a získat tak alespoň cenu útěchy, slevový kupón na nákup na Warhouse eshop, který se otevře den po dropu, tudíž 25. listopadu.

Štítky: Warhouse
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.