Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá solo kvalifikace na World Cup dopadla pro FaZe Tfue na výbornou

29. 4. 2019 | 10:42 Fortnite
Již třetí víkend kvalifikací na velké červencové finále v New Yorku je za námi a tentokrát dopadl velmi dobře pro členy klanu FaZe. Postoupili hned dva jeho členové.
week3
week3

Fortnite World Cup ve svém třetím kvalifikačním kole dal opět prostor pro sólo hráče, kteří soupeřili o postup do New Yorku o celkové odměny ve výši 30 000 000 amerických dolarů. Hráči se zvou utkali v sobotu, kdy nejlepší 3000 z nich z každého regionu postoupili do nedělního finále. 

Opět jsme byli svědky napínavých soubojů až do poslední zóny, kdy mnohdy už nerozhoduje samotný um, který tito hráči rozhodně potřebují, ale také schopnost udržet pevné nervy a umět předvídat chování soupeřů. Mnohdy bylo možné vidět v malých zónách i několik desítek hráčů, kteří byli v několika úrovních nad sebou a snažili se eliminovat co nejvíce soupeřů pod sebou a ještě si udržet highground. 

NVIDIA

Celý víkend bylo možné sledovat turnaj na oficiálním Twitch.tv kanále, případně je možné se podívat na záznam na oficiálním Youtube kanále.

A kdo byl tedy tento víkend nejúspěšnější? Nejlépe se co do počtu kvalifikovaných tento víkend dařilo klanu FaZe, ze kterého postoupili dva členové z regionu NA East. A kdo jiný to mohl být, než samotná hvězda TFUE a poté jeho kolega FaZe Funk, dříve známý pod přezdívkou Funk Bomb.

Celý seznam kvalifikovaných v tomto týdnu můžete vidět v kompletním přehledu na obrázku.

week3

Autora článku můžete sledovat také na Instagramu: @IamHappyMike. Případně ho podpořit zadáním Support a Creator kódu v herním Item Shopu: "iamhappymike".