Přejít k hlavnímu obsahu

ECLOT představují novou pětičlennou soupisku

22. 2. 2020 | 07:22 Fortnite
Známá domácí organizace ECLOT Gaming už podporuje Fortnite nějaký ten pátek, ale kvalitu, jakou bude její soupiska skrývat, se dosud ještě chlubit nemohla. Vše bylo postaveno okolo jediného pozůstalého, kterým je Starly.
ECLOT Fortnite
ECLOT Fortnite

Alex 'Starly' Philipi patří mezi nejlepší slovenské hráče a za ECLOT už si nějaký ten turnaj odehrál. Nyní však po svém boku bude mít čtveřici nových parťáků. Proti Pavlovi 'Kuchta' Trnkovi nebo Davidu 'D4ve' Lukášovi se loni utkal na mezinárodním klání V4 Future Sports Festival, jinak jsme o jednu stálici domácí scény vedle druhé. Totéž se dá říct o Matěji 'Fugias' Svobodovi, který až do letoška hájil barvy eSuby od samotného založení. Nejméně profláknutým jménem je David 'Kwajdoš' Kremel, za nějž ale mluví talent a i jeho angažování dává smysl. Celé pětici přejeme v ECLOT hodně zdaru a doufáme, že se se všemi uvidíme na PLAYzone Challenge!

PLAYzone Challenge 2020
Zdroj: eclot.eu
Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.