Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness se dle očekávání rozloučili se svým CS:GO týmem

5. 12. 2019 | 14:11 Counter-Strike 2
CS:GO bylo součástí eEriness již od existence této oblíbené FPS hry. Po dlouhé éře Romana 'blade' Pilného převzal žezlo Michal 'Bordel' Weiss, který se během tohoto období pomalu přesouval do managementu.
Výchozí obrázek
eEriness CS:GO

Bordelovo rozloučení s aktivní hráčskou kariérou proběhlo na letošním Vodafone Mistrovství České republiky, které se však eEriness těžce nevydařilo. Rozhodnutí je však jasné a organizace se s týmem koncem listopadu oficiálně rozloučila. Nad CS:GO však ve vedení hůl nelámou a chystají se jej podporovat i v roce 2020. Zájem však dle svého vyjádření nemají o jednotlivce, nýbrž o celé sekce. Budou si tak nejspíše muset počkat, tak jako dělali už v minulosti, až se scéna a jednotlivé sestavy po klasickém pomistrovském shuffle trošku stabilizují.

Poslední oficiální složení týmu eEriness:

 Česká republika Michal 'Bordel' Weiss
 Česká republika Adam 'Neci' Zoula
 Česká republika Tomáš 'tMs1k' Zelenka
 Česká republika Matěj 'thieff' Žádník
 Česká republika David 'Zajda' Zajíček

Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.