Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE esports pokračují v podpoře PUBG, novou posilou se stává Marb0

18. 1. 2021 | 20:59 PUBG: Battlegrounds
Prosincovou sérií jsme po MČR zakončili loňskou sezónu a všichni čekají, co se bude dít letos. Zapojení velkých organizací je jedním z důležitých aspektů fungování scény, takže jsme rádi, že ENTERPRISE esports se rozhodli pokračovat, jen s lehce pozměněnou sestavou.
ENTERPRISE Marb0
ENTERPRISE Marb0

ENTERPRISE esports je organizace založená loni, která se nejprve spoléhala pouze CS:GO, aby v průběhu roku expandovala na celou řadu scén. Pod křídly ENTERPRISE nyní hrají také hráči Brawl Stars, Fortnite nebo právě PUBG. Podpora oblíbené battle royale hry odstartovala v srpnu angažováním týmu, jenž byl do té doby známý jako Polštář. Čtyři známá jména to dotáhla na MČR jako jeden z kandidátů na medaile, bohužel první dva dny zhatily závěrečnou snahu a jízdu v závěrečných hrách. Od bronzu nakonec EP dělilo pouhých pět bodů.

V novém roce se zatím čeká, kdo s jakou sestavou přijde, potažmo jestli organizace prodlouží své spolupráce s týmy, které vydrží pospolu. ENTERPRISE jsou však zdárným důkazem toho, že ne vždy se musí stát meziroční zemětřesení. Jádro bývalého Polštáře zůstává pohromadě i nadále a rozloučil se s ním pouze streamer Jan 'TheCobra' Čičmanský. Novým členem týmu se po dostatečném testování stal někdejší hráč Gifted Gaming Marek 'Marb0' Bohovič. Ten jde scénou stále nahoru a hojně i streamuje, takže nové angažmá pro něj bude zajímavou příležitostí. „Velké cíle, ještě větší dřina,“ okomentoval Marb0 svůj přesun jasně a zřetelně.

Sestava ENTERPRISE pro rok 2021:

 Česká republika Josef 'jANYY' Janoušek
 Česká republika Jakub 'Jackuobo' Bubelíny
 Česká republika Tomáš 'rusye' Mokrý
 Česká republika Marek 'Marb0' Bohovič

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.