Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq je na světě, za organizací české pokerové jedničky stojí 25členný realizační tým

Jsme parta zkušených profesionálů z různých oborů a nadšenců do esportu. Touto větou začíná kodex nové české organizace s názvem Entropiq, za kterou stojí nejlepší český pokerový hráč, Martin Kabrhel. Kdo za ni bude od dnešního dne bojovat?
Entropiq
Entropiq

Než si představíme jednotlivé hráče, tak musíme smeknout klobouk, protože takto na první pohled ambiciózní projekt jsme tu opravdu dlouho neviděli. Ani tak nejde o propracované oznámení, které drželo domácí esportovou komunitu v napětí. Když totiž vyrazíte na webové stránky nově vzniklé organizace Entropiq, tak v sekci "O nás" najdete hned 25 členů realizačního týmu. Od samotného zakladatele a pokerového šampiona Martin Kabrhela přes Pavla 'Mozilla' Klabana a Matěje 'forji' Kmitě až po to poslední, co vás napadne. Kabrhel není v byznysu zelenáčem a za Entropiq stojí jeho firma Ematiq, která se zaměřuje na datovou analytiku.

Pokud jste četli předchozí články, kdy se o vzniku celého projektu spekulovalo, tak nejspíš již tušíte, kdo bude barvy Entropiq od dnešního dne hájit. Hearthstone sekci utvoří samotný Oldřich 'Faeli' Mahdal, úřadující mistr České republiky a hráč světových kvalit. Ve FIFĚ oblečou zeleno-černý dres hned dva hráči, Štěpán 'RIIJK' Sobocki a Patrik 'Huhnak' Hornák. Jediná týmová sekce je ve složení Dominik 'Hawki' Gryga, Vojtěch 'Double' Ptáček, Filip 'RedgieBeardo' Tutko a Luboš 'Kejdoran' Mráček. Jejich revírem je PUBG a i v tomto případě jde o aktuální mistry ČR. V budoucnu by Entropiq měl dle titulku "Již brzy" na webu doplnit ještě Dota 2 tým.

Organizace má na první pohled vše, co si může profesionální hráč v našich končinách přát, proto se nedivíme, jak moc její oficiální představení vyhlíželi jeho aktéři, samotní hráči. O slibných ambicích a hodnotách Entropiq si můžete přečíst v týmovém kodexu, který splňuje naprosto vše, o čem svět esportu je. Velkou předností nové organizace bude práce s analýzou datu, která bude hráče a celé sekce posouvat do nepoznaných výšek. Nyní už pouze realita ukáže, jestli se Kabrhelovi a spol. bude opravdu dařit plnit stanovené motto – tohle je náš svět!

Zdroj: entropiq.gg
Štítky: Entropiq, Faeli, Huhnak, RIIJK
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.