Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq propouštějí mezinárodní tým, scénu ale neopouštějí

1. 1. 2021 | 16:50 VALORANT
Není to ani měsíc, co se česká organizace Entropiq rozloučila s elitní domácí VALORANT sekcí. Vše nasvědčovalo tomu, že sázejí všechno na jednu kartu, a to na působení na mezinárodní scéně. Dnešním dnem se však loučí i se svou polsko-ukrajinskou sestavou.
Entropiq VALORANT
Entropiq VALORANT

Před pár dny jsme informovali o tom, že se Michał 'MOLSI' Łącki z mezinárodní sestavy Entropiq umístil na 30. místě v nejnovější aktualizaci herního žebříčku, více už toho on ani jeho spoluhráči v barvách české organizace ale nedokáží. V evropských žebříčcích VLR a theSpike se jako tým nacházeli ve třetí, respektive čtvrté desítce, ani to ale ambiciózní organizaci Entropiq nestačí. Od angažování zahraničního týmu čekali více. Jediné úspěchy VALORANT sekce totiž přicházely z polské scény, na té mezinárodní toho příliš neuhráli.

„Valorant týmu děkujeme za dosavadní spolupráci. Po vzájemné dohodě se ale naše cesty dělí. Umožníme jim hledat nové angažmá,“ okomentoval propuštění sekce výkonný ředitel Ondřej Drebota. Konec obou sestav Entropiq ale neznamená, že by na nové scéně v FPS titulu od Riot Games už působit nechtěli. „Před nadcházející Valorant Champions Tour, která má odstartovat už koncem ledna, chceme našim fanouškům představit co nejsilnější sestavu, na které již nyní usilovně pracujeme,“ projevil jednoznačné ambice Ondřej Drebota. Fanoušci organizace ale nyní mohou pouze čekat, pro jakou sestavu se Entropiq v nejbližší době rozhodnou.

V tomhle složení dosud Entropiq hráli:

 Polsko Sebastian 'NEEX' Trela
 Polsko Michał 'MOLSI' Łącki
 Ukrajina Vladyslav 'arch' Svistov
 Polsko Patryk 'starxo' Kopczynski
 Polsko Michał 'RETO' Silski

Zdroj: entropiq.gg
Štítky: Entropiq
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.