Přejít k hlavnímu obsahu

Epic Games prodlužují první sezónu v Chapter 2 až do začátku února

10. 12. 2019 | 10:21 Fortnite
Herní studio Epic Games, které stojí za vznikem hry Fortnite, poslední dobou nesděluje moc nových informací, ale víme s jistotou, že nová sezóna nám vydrží až do února.
Season extended pic
Season extended pic

Oficiálně ještě není určené datum, kdy má druhá sezóna začít. Minulý měsíc bylo vydáno pouze krátké prohlášení, právě o prodloužení, ale autoři hry svoje rozhodnutí nijak nezdůvodnili. 
Předpokládá se, že přidávání dalšího obsahu do hry (zbraně, utility, dopr. prostředky) je momentálně na druhé koleji a tvůrci se věnují zejména optimalizacím, opravení menších bugů a updatům. Pořádný kus práce, také odvedli v Save The World módu.

Ověřené zdroje ze světa fortnite data-minerů a leakerů však ukazují, že se stále máme na co těšit i v případě, že se nové sezóny jen tak nedočkáme. Připravený je Star Wars event na který bude navazovat premiéra nového filmu a půjde do kin 19. prosince s podtitulem Vzestup Skywalkera. Event již má datum a to sice 14. prosince v Risky Reels na Battle Royale ostrově proběhně před-premiéra některých scén a bonusového materiálu. Kromě toho je například v plánu vánoční event s dalšími odměnami a dárky. 

Více konkrétních informací studio nevypustilo, ale v minulosti zatím platilo, že pokud se kolem Epicu a Fortnite rozhostí na chvíli ticho, můžeme očekávat bouři nového obsahu a změn. Nezbývá nám tak nic jiného než si počkat na Vánoční updaty. 

Štítky: Fortnite update