Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba odhaluje sestavu na rok 2021. Nové posily přicházejí z Enterprise a Dark Tigers

14. 1. 2021 | 17:05 Counter-Strike 2
O tom, že eSuba musela před novou sezónou hledat nové tváře, víme již od odhalení sestavy ENTERPRISE esports. Možností měla modrá krev několik, ale nakonec vítá pouze dva nové hráče, nikoliv tři, jak se původně plánovalo.
eSuba 2021
eSuba 2021

Přestupová sezóna je v plném proudu a odchody pilířů Lukáše 'Levi' Bouřy a Erika 'The eLiVe' Sitha z eSuby do ENTERPRISE jsou zatím nejzajímavějšími letošními přesuny. Podle všeho se eSuba chystala rozloučit také s Lukášem 'luko' Hrabčíkem, který už byl představený v Dark Tigers, vše je ale nakonec jinak. Ve hře byla celá řada jmen a hledání správné kombinace probíhalo opravdu poctivě. Když ale před dvěma dny Karel 'fredi' Královec, o kterém se spolu s Lubošem 'HenkkyG' Ilkem a Martinem 'creze' Bagalou spekulovalo, na své fanpage napsal, že se eSuba rozhodla pro jiné hráče, tak se zdálo, že finalizace soupisky se blíží. Kdo ji tedy oficiálně posiluje?

První posilu eSuba přivádí z ENTERPRISE esports. Konkrétně se jedná o jednoho z hráčů, kteří se nevešli na soupisku pro letošní sezónu, ale který byl nadále v této organizaci pod smlouvou. Matěj 'twist' Petráš si za eSubu v minulosti zahrál pouze jednorázově, a půjde tak pro něj o novou výzvu. „Máme radosť z profesionálneho prístupu všetkých strán k prestupu a prajeme Twistovi veľa úspechov v novej organizácii. Twistovi ďakujeme za výborné doterajšie pôsobenie v ENTERPRISE a GL!“ uvádí ENTERPRISE na svých sociálních sítích. Pátým hráčem eSuby se pak stává předloňský mistr ČR Peter 'jaro' Rauch, dříve známý jako WEAMO, který už byl sice stejně jako luko oznámený v sestavě Dark Tigers, ale na poslední chvíli se spolu s ním rozhodl pro zvučnější nabídku.

Složení eSuby pro rok 2021:

 Česká republika Dominik 'blogg1s' Janita
 Slovensko Dominik 'NIO' Maxian
 Slovensko Lukáš 'luko' Hrabčík
 Slovensko Peter 'jaro' Rauch
 Česká republika Matěj 'twist Petráš

 Slovensko Tomáš 'benq1' Masaryk – trenér

Zdroj: @esuba.eu
Štítky: eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.