Přejít k hlavnímu obsahu

EU Masters: V hlavní fázi CZC.eSubu čeká mousesports a Fnatic Rising

10. 4. 2020 | 21:32 League of Legends
CZC.eSuba se i ve skupině hlavní fáze utká proti německému a balkánskému týmu. Kvalita logicky půjde nahoru a obrovskou výzvu představuje i britský tým Fnatic Rising. Zejména v prvním a druhém koši už ale v podstatě nebylo lehkých soupeřů a modrá krev tak musí zabrat a pokusit se překvapit.
eSuba EU Masters
eSuba EU Masters

Hlavní část, která vypukne 22. dubna, už zná své skupiny. Domácí zástupci z CZC.eSuby se dostali do skupiny D, kde se utkají s mistry balkánské EBL, Energypot Wizards, s německými vicemistry z mousesports a mistry britské UKLC ligy, Fnatic Rising. Balkánský tým je rozhodně k poražení a vzhledem k tomu, že eSuba v předchozích dnech zvládla vyhrát oba své zápasy s ASUS ROG ELITE, tato utkání k postupu zkrátka musí zvládnout. O dost zvučnější budou druzí dva soupeři, kteří budou ve skupině jasnými favority a eSubáci tak ze sebe musí vydat absolutní maximum, aby překvapili.

V mousesports zaujme trojice LIDER, promisq a Jeskla, což je trojice hráčů se zkušenostmi z nejvyšší evropské ligy. Jungler Obsess pak loni s Misfits Premier vyhrál loňské EU Masters a toplaner Tolkin se už delší dobu pohybuje na špičce německé scény a loni v létě si zahrál i semifinále EU Masters. O moc hůře nevypadá ani soupiska britské akademie Fnatic, kde sice hráče s LEC zkušenostmi nenajdeme, ale jádro týmu se loni probojovalo do semifinále jak v jarní, tak letní sezóně EU Masters.

Skupina A Skupina B
 Německo Team GamerLegion  Polsko AGO Rogue
 Velká Británie BT Excel  Francie Team LDLC
 Francie Gamers Origin  Španělsko Vodafone Giants
 Itálie YDN Gamers  Nizozemsko Defusekids
 
Skupina C Skupina D
 Německo FC Schalke 04 Evolution  Srbsko Energypot Wizards
 Španělsko Movistar Riders  Německo mousesports
 Polsko K1CK Neosurf  Velká Británie Fnatic Rising
 Dánsko Team Singularity  Česká republika CZC.eSuba
Zdroj: esuba.eu