Přejít k hlavnímu obsahu

EXORS Gaming nestačí kvalifikace na MČR ve dvou hrách a nabírají také League of Legends tým

12. 10. 2019 | 17:54 League of Legends
Krátce po oznámení dalšího ročníku Gillette MČR v League of Legends se domácí organizace EXORS Gaming začala ohlížet po domácích týmech.
Výchozí obrázek

EXORS Gaming začali v letošní sezóně vytahovat drápky a ukazovat své zajímavé ambice. Jejich CS:GO sestava se tak dokázala díky konstantním výsledkům probojovat i přes změny v sestavě na Vodafone MČR 2019, totéž na poslední chvíli dokázala i PUBG sekce. O třetí zářez se budou nyní pokoušet i v League of Legends. Na poslední chvíli se jim totiž podařilo zlanařit sestavu, kde najdeme například vítěze PLAYzone Challenge a účastníka loňského MČR, DyBera. Zajímavé zkušenosti má také botlinka. Celá poslední otevřená kvalifikace se však ponese v duchu vyhnout se supertýmu v čele s Carzzym, tak jsme zvědavi, jestli právě oni uspějí.

LoL sestava EXORS Gaming pro 3. kvalifikaci na Gillette MČR 2019:

 Česká republika Vítek 'Junior' Moravec
 Česká republika Dominik 'DyBer' Beran
 Česká republika​​​​​​​ Šimon 'Šimi' Koritar
 Česká republika​​​​​​​ Jan 'Kousamek' Mlnářík
 Česká republika​​​​​​​ Marek 'Špalda' Růžička

MČR 2019
Zdroj: @EXORS
Štítky: EXORS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.