Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus je zpět na scéně – poprvé s PUBG sekcí

29. 9. 2018 | 15:47 PUBG: Battlegrounds
Jeden z největších hráčů domácí scény posledních let se na tři měsíce vypařil. Nyní to však vypadá na pomalý, ale jistý návrat pod světla reflektorů, a to dokonce s náborem nového týmu.
Výchozí obrázek

Po rozchodu eXtatus s Alza.cz nebylo jasné, jak a jestli vůbec bude organizace s červeným plamenem ve znaku pokračovat. Nyní je vše jisté a značka eXtatus v zapomnění neupadne. Oznámení návratu na scénu není pouhým gestem, vedení eXtatus se totiž rozhodlo podpořit mladý esportový titul – PlayerUnknown's Battlegrounds.

eXtatus PUBG

Kdo že tedy bude nově dres eXtatus oblékat? Znalcům domácí PUBG scény stačí říct dosavadní název týmu – gUCCI gANG. Sestava s velezkušenými hráči funguje již nějaký ten pátek a vídat ji můžeme na většině tuzemských turnajů, jako bylo například čtvrteční finále AORUS Squad Series, kde bohužel museli kluci nastoupit v mixu. To bylo ale naposledy, co jméno gUCCI gANG v tabulkách figurovalo. Jedna ze dvou současných sekcí eXtatus, vedle Rocket League, si svoji premiéru odbude již příští víkend na první domácí PUBG LANce, Mistrovství Slovenské republiky, kde tento PUBG tým bude patřit k favoritům na medaile.

Abychom si v krátkosti samotnou sestavu představili, tak největší hvězdou je všestranný Jan 'elwzoy' Pařízek. Bývalý hráč Call of Duty v minulosti vybojoval český mistrovský titul v Overwatchi a vedle PUBG se věnuje i Battalionu 1944, kde právě tento víkend bojuje na prvním Major turnaji této hry. Pavel 'Pablitos' Řehořek také není žádný amatér, tohle jméno si mohou pamětníci pamatovat z dob Counter-Strike 1.6 a později také Doty 2, ve které si pod přezdívkou paja R. zahrál i na MČR. Pavel 'Wany' Syrovátka a Stanislav 'arSHO' Hrevúš je pro změnu dvojice, kterou můžeme vídat bok po boku v podstatě od vzniku domácí turnajové scény, kdy se pravidelně ukazovala na předních příčkách domácích turnajů dvojic. eXtatus si pro svoji premiéru na PUBG scéně vybral opravdu zajímavý mančaft.

Nová akvizice eXtatus hraje v následujícím složení:

 Česká republika Jan 'elwzoy' Pařízek
 Česká republika Pavel 'Pablitos' Řehořek
 Česká republika Pavel 'Wany' Syrovátka
 Slovensko Stanislav 'arSHO' Hrevúš

Zdroj: @eXtatus
Štítky: eXtatus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.