Přejít k hlavnímu obsahu

FACEIT laddery o věcné ceny pokračují i v únoru

8. 2. 2019 | 00:48 Counter-Strike 2
Nový měsíc znamená nové výzvy! Stejně jako v lednu se mohou hráči FACEIT CZSK Pro League pustit do plného tryhardu, protože odměny čekají pouze na ty nejlepší. Stejně jako tomu bylo v lednu či koncem loňského roku, jsme spojili síly se značkou Patriot VIPER a Alza.cz.
FACEIT CZSK Pro League
FACEIT CZSK Pro League

Spolu s novým týmem adminům postupně pracujeme na zlepšení hráčských podmínek ve všech dovednostních kategoriích a FACEIT CZSK Pro League ještě před jarem začíná rozkvétat. Leden byl výjimečný velkým finále o herní počítač, teď se však v nejvyšších třech divizích vracíme do boje o věcné ceny, které si připravili Patriot VIPER a Alza.cz. Vyrazit do akce může naprosto každý, nezávisle na skillu – stačí si jen vybrat tu správnou divizi a pustit se do toho!

CZ SK Pro League Division 1

CZ SK Pro League Division 2

CZ SK Pro League Division 3

CZ SK Pro League Division 4

Rozdělení únorových cen je následující:

Division 1

Division 2

Division 3

FACEIT CZSK Pro League
Štítky: FPL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.