Přejít k hlavnímu obsahu

Faeli se kvalifikoval na Masters Tour Indonesia

22. 12. 2019 | 22:22 Hearthstone
Rok 2019 ještě neskončil, v Hearthstone světě už ale probíhají kvalifikace na turnaje v sezóně 2020. V jedné takové teď uspěl úřadující mistr ČR Faeli, který se kvalifikoval na zastávku Masters Tour v Indonésii!
Faeli
Faeli

Konec roku 2019 se blíží a v Hearthstone světě tak panuje doba známá jako offseason. To ale neznamená, že se neděje vůbec nic – posledních pár týdnů se hrály Global Games a pravidelně probíhají také kvalifikace na turnaje příštího roku. V něm bude hrát hlavní roli opět především Hearthstone Masters Tour sestávající z několika velkých turnajů, tzv. tour stopů, a kvalifikačních období.

A v tom, které probíhá právě teď, se neztrácí ani našinci! Na druhou zastávku Masters Tour sezóny 2020 se nyní kvalifikoval Oldřich "Faeli" Mahdal, který tak opět dokazuje, že patří k tomu nejlepšímu nejen na domácí, ale i světové scéně. Oldova bilance sestává třeba ze zlata z letošního MČR, skvělého umístění v HGG 2019, kde spolu s ním domácí barvy reprezentoval Jaromír "Jarla" Vyskočil, či právě pravidelným úspěchům v kvalifikacích na tour stopy. Tak snad se do této sbírky v novém roce přidá právě i úspěch na nějaké zastávce Masters Tour.

miluju videohry a hlavně ligu legend