Přejít k hlavnímu obsahu

Faeli se kvalifikoval na třetí zastávku Masters Tour

9. 2. 2020 | 18:50 Hearthstone
Kvalifikační období na třetí zastávku letošní Hearthstone Masters Tour je oficiálně tady. A hned takhle na úvod si v něm úspěch připisuje domácí hráč, reprezentant nového týmu Entropiq.
Entropiq Faeli
Entropiq Faeli

Kvalifikace na Masters Tour Indonesia jsou minulostí, nyní už se bojuje o místa na třetím tour stopu letošního roku. Ten bude hostit švédské město Jönköping mezi 12. a 14. červnem, vše se tedy odehraje během DreamHack Summer, tedy eventu, který bývá i pro domácí Hearthstone komunitu podstatný i normálně. Tentokrát ale bude vše logicky ještě o něco podstatnější, vzhledem k tomu, že turnaj bude součástí Masters Tour nabídne opravdu velké prize money a především souboj o prestižní trofej.

Jönköping

Není tedy divu, že od pátku, kdy odstartovaly první online kvalifikace, přilákala vidina účasti na této řežbě těch nejlepších světových HS hráčů nespočet karbaníků. A to ani těch z naší scény, kteří nakonec dosáhli i na úspěch. Projít přes všechnu konkurenci se totiž v turnaji číslo pět podařilo Oldřichu "Faeli" Mahdalovi, který si skvěle počínal již chvíli předtím v turnaji třetím, kde skončil v semifinále. Olda tedy opět zvládl v kvalifikační sérii uspět velice brzy, a nyní už tak může pouze sledovat počínání svých domácích soukmenovců. Snad se bude dařit i těm!

PZ challenge
miluju videohry a hlavně ligu legend