Přejít k hlavnímu obsahu

Faker se stane dalším členem Síně slávy esportu

3. 12. 2018 | 23:33 League of Legends
Midlaner SK Telecom T1, Lee “Faker” Sang-hyeok, bude jako první League of Legends hráč oceněn uvedením do esportové síně slávy od ESL.
Faker Síň Slávy
Faker Síň Slávy

Stane se tak teprve prvním League of Legends hráčem, který to dokázal. Od roku 2016 se do "paysafecard Hall of Fame" dostali celkem hráči Counter Striku, hráč Quake a komunitní tvůrce. Vůbec prvním členem síně slávy se stal Emil “Heaton” Christensen, který je bývalý kapitán CS týmu NiP. Po něm přišli Dennis “Tresh” Fong (Quake), Kyle “Ksharp” Miller (CS), Ola “Element” Mou (CS) a John “TotalBiscuit” Bain, který letos v květnu bohužel zemřel.

Rodák z Jižní Koreji, Faker, je bezpochyby historicky nejúspěšnějším hráčem League of Legends. Třikrát se stal mistrem světa, a dlouhodobě je právem řazen mezi nejlepší hráče nejen na midlane, ale i celkově. Jeho tým, SK Telecom T1, má za sebou rok plný zklamání, protože se letos ani nedokázal kvalifikovat na světový šampionát. Pro příští sezonu se však okolo Fakera složil úplně nový tým plný kvalitních hráčů, kteří by mu měli pomoci dostat se zpět na vrchol. 

Štítky: Faker, LoL, LCK