Přejít k hlavnímu obsahu

Fanoušek vytvořil skvělý Pokimane skin, který si streamerka okamžitě zamilovala

3. 8. 2020 | 11:40 Fortnite
Oblíbenost Twitch streamerky Imane „Pokimane“ Anys stále stoupá. Nyní jí jeden z fanoušků vytvořil její vlastní Fortnite custom skin. Pokimane byla uchvácená tím, jak moc se jí podobal.
Pokimane
Pokimane

Pokimane, přezdívaná také královna Twitche, je oblíbenou streamerko, které se v červnu se jí podařilo na streamerské platformě číslo jedna pokořit hranici 5 milionů followerů. V lednu byl její virální TikTok tanec dokonce přidán přímo do Fortnite, a to v podobě emote (najdete zde). Nyní se jeden z jejích fanoušků rozhodl na to navázat a vytvořit její custom skin pro tuto oblíbenou battle royale hru, renderovaný přímo in-game.

O víkendu se Pokimane tímto výtvorem pochlubila na Twitchi svým sledujícím. „Někdo se do toho opravdu pustil a vytvořil model Poki skinu!“ oznámila nadšeně. Nejvíce ji ohromilo to, jak výtvor přesně zachytil její účes. „Je těžké renderovat vlasy jako ty mé! Protože nejsou úplně kudrnaté, ale nejsou ani rovné. Jsou vlnité i kudrnaté,“ popsala předtím, než vysvětlila, že tvůrce využil dva modely vlasů na sobě, aby dosáhl cílové podoby. K tomu všemu je skin dotažen k dokonalosti také outfitem z oficiálního merchandise streamerky.

Není to ale poprvé, co někdo Pokimane přetvořil do Fortnite – o unikátní skin se takto v lednu pokusil umělec D3NNI. Ten byl navržen pro Icon Series, o které asi každý hráč Fortnite slyšel. Tato série přivádí tvůrce obsahů a hvězdy do herní podoby. Vlastního herního skinu se tak dočkal například světoznámý streamer Ninja.

Pokimane má zatím oficiálně pouze emote, zdá se však, že by sama nebyla proti tomu, aby se její podoba ocitla ve hře. Uvidíme, zda se časem hráči dočkají také oficiálního Pokimane skinu – fanoušků má totiž mnoho!

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Pokimane