Přejít k hlavnímu obsahu

Finále FORTUNA COOL ligy: eSuba si bere zlato!

14. 9. 2019 | 20:21 Counter-Strike 2
Letní split FORTUNA COOL ligy je za námi! V rámci pražského KAMIQ YOU FESTu se představily ty nejlepší domácí Counter-Strike týmy, v nabité konkurenci si nakonec z Průmyslového paláce odnesla zlato eSuba!
FORTUNA COOL liga
FORTUNA COOL liga

Skoro dva měsíce bojovali v základní části, aby si zajistili místo na LAN finále, které se odehraje v rámci pražského festivalu KAMIQ YOU FEST. Po náročných soubojích ve skupinách se nakonec do TOP 4 probojovali z prvního místa eSuba, z druhého Inside Games a ze třetího a čtvrtého Dark Tigers a Trust.Universe. Na tyto týmy nyní čeká klasické Single-Elimination play-off, po kterém již bude jasné o tom, kdo si z letní části letošní FORTUNA COOL ligy v Counter-Strike odnese zlato! Jak bude podle nás tento souboj probíhat? Na kompletní preview se můžete podívat zde.

FORTUNA COOL liga

Celou bitvu budete moci samozřejmě sledovat přímo na místě, mimo toho ale nebude chybět ani klasický stream. Komentářem to nejlepší domácí CSko doplní Lelek, Shadye a DeeThane, těšit se můžete i na analyst desk, na kterém budou zápasy rozebírat Blade a Kaparzo. Jako moderátor pak bude celým dnem provázet Zdeněk Princ.

FORTUNA COOL liga, finals, bracket
Štítky: COOL liga
miluju videohry a hlavně ligu legend