Přejít k hlavnímu obsahu

FLASHPOINT: leckr s kinzem postoupili z open kvalifikace

9. 2. 2020 | 12:26 Counter-Strike 2
Německá organizace pro letošní sezónu do svého CS:GO týmu nabrala i českého hráče leckra a po náročném bootcampu začíná sklízet své ovoce. Ve druhé otevřené kvalifikaci na ligu FLASHPOINT se NLG podařilo postoupit do druhé fáze, u tohoto úspěchu navíc byl i další leckrův krajan.
No Limit Gaming
No Limit Gaming

Zatímco jiní se věnovali kvalifikaci na Minor, No Limit Gaming čekala druhá otevřené kvalifikace na FLASHPOINT. Právě díky této kolizi nebylo v ní nebylo tolik známých týmů, co se ale týče jejich počtu, tak i přesto se jich sešlo rovných 464. Michal 'leckr' Kadlíček se pro tyto boje navíc spojil s Markem 'kinzo' Bílek, který hostoval namísto jedné ze stálic základní sestavy. Na své maratonské cestě narazili na spoustu překážek, žádná z nich se ale neukázala jako neřešitelná. Do uzavřené kvalifikace ale postupovali pouze nejlepší čtyři.

I přes pozici pouhého hosta se však kinzo ukázal jako důležitý faktor v cestě za postupem a individuálně rozhodovat mnohá kola. I díky tomu NLG zvládli po těžké rozhodující bitvu o třech mapách s neznámým ruským celkem lapw, který předtím vyřadil například x6tence, a zahrají si tak o dva evropské sloty v celosvětové kvalifikaci do ligy, kam se jinak dalo dostat pouze přes pozvánku. V uzavřené části kvalifikace se o dvě místenky ale popere rovných 32 celků, mezi kterými najdete TOP 20 týmy světa nebo Sprout v čele s oskarem.

PLAYzone Challenge 2020
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.