Přejít k hlavnímu obsahu

Flayy, Kjuba a Zlodejpepa vyhrávají naši prosincovou Trust sérii

29. 12. 2020 | 13:20 Fortnite
Rok 2020 jsme se rozhodli zakončit Fortnite sérií pro tria, kterou jsme uspořádali ve spolupráci se společností Trust. Tři kvalifikace určily složení finále, kde se tuto neděli bojovalo o prvenství a ceny za umístění na stupních vítězů.
Trust Fortnite
Trust Fortnite

Kvalifikační cyklus série Trust Fortnite se skládal ze tří kvalifikací, odkud postoupila vždy desítka nejlepších trojic do velkého finále. To nabízelo mikrofony Trust Madell pro nejlepší tři týmy, což doprovázel prize pool 4 500 Kč pro nejlepší dvě trojice. O motivaci tak bylo postaráno a podle toho také vypadala kvalita jednotlivých her.

Celkem bylo na programu pět zápasů, kde bylo možné za umístění získat až 12 bodů (v případě Victory Royale) a každý kill znamenal další bod. Nejdůležitější ale bylo právě konzistentní umístění na nejvyšší příčkách, což se nejlépe dařilo týmu NEVÍM. Flayy, Kjuba a Zlodejpepa k vysokým umístěním nabísrali také celkem 46 killů, díky čemuž celému finálovému lobby jednoznačně dominovali a k mikrofonům si odnesli ještě 3 000 Kč. Na stupních vítězů je doplnily týmy Slurpy Owners (Daveek, Jusfex, Mumies) a Kuželky (Jarix, samik, glyder). Gratulace všem!

Štítky: Trust
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.