Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite přidal novou minihru jménem Zone Wars

29. 9. 2019 | 18:40 Fortnite
V nové minihře od Fortnite se můžete setkat s kamarády, ale i s nepřáteli proti sobě. Dokážete zabít 15 zbývajících hráčů v aréně, kterou obklopuje pohybující se zóna? Zůstaňte jako poslední a vyhrajte.
Zone Wars
Zone Wars

V sobotu Fortnite přidal čtyři nové mapy, které spadají pod minihru jménem Zone Wars, v níž si můžete vybrat mapu, ve které chcete hrát. Můžete se zde měřit s přáteli i nepřáteli v rychlých a vzrušujících stavebních soutěžích. Pozor na zónu, která vám zužuje herní oblast. Na výběr máte ze čtyř druhů map, avšak každá je něčím výjimečná.

Typy map v Zone Wars:

  • Zone Wars: Colosseum     

V této mapě se spawnete uprostřed obřího rozpadlého Colossea, ve kterém jsou malé římské domečky. V tu dobu se z vás stávají gladiátoři ve slavném Colosseu, kteří dostanou náhodný arsenál zbraní a to tu hru dělá jedinečnou, avšak musíte umět rychle a dobře stavět, protože protihráči jsou krutí a nelítostní.

  • Zone wars: Desert     

Na začátku hry se spawnete v poušti obklopené kamennými horami. V tomto městečku se z vás stanou kovbojové z divokého západu, kde neexistuje kompromisu. Vydejte se přes malé pouštní město do posledního kruhu přeživších. Různorodá sada zbraní a rychlé stavění je pro vás jedinou šancí na výhru

  • Zone wars: Downhill Rivers

Na začátku hry se ocitnete na obří párty, ale poté se přemisťujete do hrací arény, všude uvidíte samé kopce, příroda tam je snad všude. I v této mapě si musíte dávat pozor na ostatní, nenechte se zmást krásnou přírodou okolo, protože nikdy nevíte, odkud kdo vyskočí. Vaše jediná šance je stavět a udržet se nahoře, jelikož být nahoře je výhoda, protože vás jednak nemůžou trefit a zároveň na všechny vidíte.

  • Zone Wars: Vortex       

Tato aréna je obklopena stromy, jeden velký kopec láká všechny, a náhodný arsenál zbraní, se kterými se musíte pokusit vyhrát, je vždy jedinečný. Přechod z jiné mapy na tuhle může být drastický, jelikož tady je jedna vysoká hora, kde stačí jeden špatný krok a umřete, je to velmi matoucí, a proto se zde vyplatí stavění.