Přejít k hlavnímu obsahu

FPX si vybrali skiny za vítězství na Worlds 2019

13. 1. 2020 | 19:11 League of Legends
Korejský midlaner Kim “Doinb” Tae-sang, který s čínským týmem FunPlus Phoenix vyhrál světový šampionát 2019, odhalil šampiony, na které hráči dostanou svůj vítězný týmový skin.
FunPlus Skiny
FunPlus Skiny

Několik voleb je vskutku netradičních, ale jiní šampioni se už Worlds skinů v minulosti dočkali. Skiny FPX údajně dostanou šampioni: Gangplank, Lee Sin, Malphite, Vayne a Thresh. Sám midař Doinb si chtěl nejprve vybrat Yasua, ale kvůli tomu, že jej ani jednou na Worlds nehrál, tak učinit nemohl. Přesto jeho výběr překvapil, když si zvolil Malphita, kterého na Worlds hrál pouze jednou. Na otázku „Proč právě Malphite?” rychle odpověděl, že důvodem byla oblíbenost této postavy ze strany jeho milované manželky. 

Volby GimGoona a Tiana asi nijak nepřekvapí, jelikož FPX hráli Gangplanka i Lee Sina na světovém šampionátu celkem šestkrát. Tian navíc polovinu svých her za Lee Sina odehrál ve finálovém vítězství 3:0 nad G2 Esports, kdy byl právem označován za MVP celého finále. Vayne i Thresh jsou jedněmi z nejoblíbenějších postav ve svých rolích, takže ani jejich volba nebyla překvapením, ačkoliv Lwx hrál Vayne na Worlds pouze dvakrát a Crisp Threshe čtyřikrát. Dá se očekávat, že skiny přijdou do hry někdy v průběhu června, kdy byly v loňském roce vydány skiny pro Invictus Gaming. 

Jaké šampiony hráli FPX na Worlds 2019:

Worlds FPX