Přejít k hlavnímu obsahu

Freeze je hráčem MAD Lions, celý tým Splyce Vipers odkoupila OverActive Media

29. 5. 2019 | 18:34 League of Legends
Není to ani půl roku, co český veterán přišel do Splyce Vipers a znovu mění dres. O žádný velký přestup se ale nejedná. Tým, který vyhrál předposlední EU Masters totiž odkoupila společnost vlastnící Splyce, OverActive Media.
MAD Lions Freeze
MAD Lions Freeze

Chris Overholt, prezident OverActive Media vidí akvizici silné španělské organizace jako správný krok kupředu, zejména vzhledem k mezinárodní strategii společnosti. Díky MAD Lions si kupec otevírá ještě více dveří zejména ve Španělsku a Latinské Americe, díky čemuž má šanci získat více perspektivních marketingových spoluprací a nové silné investory.

OverActive Media MAD Lions

Guillermo “Willyrex” Díaz, spoluvlastník MAD Lions E.C., se nechal slyšet:

“Snaha a angažovanost nás ze strany OverActive příjemně překvapila a myslím, že našemu klubu dokáže pomoci postupně růst. Značka MAD Lions stoupá a naším cílem je stát se jedničkou na poli esportu v celosvětové španělsky mluvící komunitě.”

Právě Splyce Vipers tedy přechází pod MAD Lions a přichází otázka, jak to bude vypadat pro letní split, protože v sestavě nyní kvůli spojení organizací figuruje hned deset hráčů, kteří se všichni objevili na posledních European Masters.