Přejít k hlavnímu obsahu

Freeze se v LEC neukáže: Je mi strašně...

29. 11. 2019 | 00:50 League of Legends
Smutnou zprávu sdělil svým fanouškům Aleš "Freeze" Kněžínek, kterého příští sezonu nejspíš znovu neuvidíme v LEC ani LCS.
Freeze 2020
Freeze 2020

O tuto skutečnost se Freeze podělil na svém Twitteru. „Vypadá to, že v roce 2020 nebudu v LCS/LEC. Cítím se strašně, protože jsem tryhardil každý den, abych dostal svou šanci, ale to je prostě život. O svých možnostech se rozhodnu po Iberian Cupu” stálo v Tweetu. Freeze se naposledy na nejvyšší úrovni ukázal na podzim 2016 s H2K, kdy mu však kariéru zastavilo zranění ruky. Po zotavení si zahrál sezonu v americkém Challenger týmu Tempo Storm a pak si dal delší pauzu.

Po krátké návštěvě na české scéně se vrátil na tu profesionální, konkrétně do tureckých Royal Bandits. Letošní sezonu pak Freeze strávil v academy týmu Splyce - MAD Lions, se kterými vyhrál jarní split španělské SuperLigy a ve finále získal i cenu MVP. Žádný tým ho ale do své soupisky zřejmě přesto nepozval a Freeze tak na svou šanci bude muset dále čekat. V pátek Aleše čeká semifinále Iberian Cupu proti S2V Esports, v neděli pak případné finále a tím by pro něj měla sezona končit. 

Štítky: freeze, LEC, lcs