Přejít k hlavnímu obsahu

Frozen to v NoChance dotáhl k prvnímu titulu!

24. 1. 2019 | 09:00 Counter-Strike 2
Frozenův první turnaj v novém působišti, první vítězná série a hned první titul!
Výchozí obrázek

Klání s názvem Pixel.bet Brawl David 'Frozen' Čerňanský odstartoval v barvách Gunrunners, vypadnutí ve čtvrtfinále však bylo jeho rozlučkou. Ve stejné fázi turnaje se představil již za NoChance a hned patřil mezi důležité články při výhře 2:0 nad Copenhagen Flames. V semifinále se při výhře 2:0 nad x-komem nejvíce vytáhl Maikelele.

Závěrečným soupeřem na cestě za 6 tisíci dolary jako odměnou za 1. místo byl mixtým cats, kde najdeme hráče jako jOELZ, stark nebo pounh. Proti cats padl nejen Frozen při své derniéře, ale i NoChance ve skupině, kdy nastoupili s cromenem. Nyní byl však čas odplaty, do které se nejvíce obul slovenský střelec.

Zatímco na svém map picku, Dust2, si NoChance počínali zkušeně a zvítězili 16:9, Mirage byla přetahovanou o každé kolo. Nejdůležitějším článkem NoChance se stal právě Frozen, který na jejím konci stanul na čele tabulky s neskutečným skórem 37-17 a po výhře 16:14 a celkově 2:0 tak s novým týmem získal svůj první triumf.

Pixel.bet Brawl
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.