Přejít k hlavnímu obsahu

Domácí sestava vítězí v barvách Fnatic 2:1 nad SK Gaming a odnáší si výhru!

11. 6. 2020 | 02:40 League of Legends
Projekt Gaming Team Kravaře pod svá křídla nabral nedávno i League of Legends sestavu, která si zahrála Fnatic Community Cup. V boji o fanouškovské předměty si je pod drobnohledem prohlédl i známý toplaner Bwipo.
GTK Fnatic
GTK Fnatic

UPDATE (10. 6.): Sestava Gaming Team Kravaře dokázala ovládnout i play-off celého EU Community Showdown! V semifinále nejdříve zástupci fanoušků Fnatic přehráli Rogue jednoznačně 2:0 a následně vrátili SK porážku ze skupin, když finále dokázali ovládnout 2:1. 

UPDATE (20. 5.): Česká skvadra dokázala své zápasy proti Schalke a SK Gaming vyhrát a posouvají se v bitvě fanoušků na skóre 2:1 ve své skupině!

UPDATE (20. 5.): Tým GTK si díky tomuto výsledku zahraje i v LOL Community Showdown, kde se utkají fanoušci nejlepších evropských týmů. Fnatic budou reprezentovat právě finalisté níže zmíněného komunitního Fnatic turnaje. Všechny výsledky z turnaje můžete sledovat na tomto odkazu. Zápas začíná v 19:00 na Twitch kanále komentátora Endera

V turnaji pro 128 si GTK zahráli proti řadě zahraničním týmů. Vzhledem k podobnému jménu jim komentátoři začali v průběhu turnaje, možná omylem, říkat Gaming Team Cowboys a čeští kovbojové se postupně probojovali až do velkého finále. Vše bylo vysíláno na oficiálním Fnatic Twitch kanále a skvěle si vedl třeba ADC hráč Bernard, který za Kai´Su dohrál první (poměrně jasně prohranou) hru ve finále se skóre 7/6/1. Přestože se do turnaje nezapojily žádné známé týmy, stále jde o souboj na mezinárodní půdě a hráči GTK České republice rozhodně neudělali ostudu. Tým spolu funguje jen něco přes týden, tak třeba se postupně vypracuje až na úroveň Hitpoint Masters. Gaming Team Kravaře můžete sledovat na Facebooku, kde se dozvíte všechny důležité informace o herním snažení tohoto projektu a chystaných akcí.