Přejít k hlavnímu obsahu

GeForce RTX je zaručená cesta k vítězství na poli FPS titulů!

16. 1. 2020 | 11:48 Všechny hry
Profesionální hráči vždy míří za co nejvyšším možným FPS. Potřebují co nejhladší animace, co nejmenší latenci a co nejmíň vyrušujících momentů. V FPS hrách totiž rozhodují ty úplně nejmenší rozdíly a jde o hru milisekund. Ten nejlepší možný servis zajistí gamerům grafické karty NVIDIA GeForce RTX.
NVIDIA FPS
NVIDIA FPS

Co je vlastně FPS a Hz a jaký je mezi nimi rozdíl? Tyto dva parametry jsou často zaměňovány a je nutné dodat, že nemají totožný význam. Hz (Hertz) je jednotkou frekvence cyklů za sekundu a nejčastěji se přidružuje k monitoru. FPS znamená frames per second, tedy snímky za sekundu a o ty se stará grafická karta. Oba parametry určují míru hladkosti akcí všeho, co vidíte na svém monitoru a ve střílečkách jako CS:GO, PUBG, Fortnite nebo Rainbow Six Siege jde o naprosto klíčový faktor.

Domácí hráči si to velmi dobře uvědomují, jelikož dle nedávného průzkumu České asociace esportu považuje grafickou kartu za nejdůležitější PC komponent největší procento českých gamerů a výjimkou nejsou ani přední osobnosti českého esportu jako SpajKK, Marty, Artix nebo KaterinaSuki. Díky nepřekonatelnému výkonu s NVIDIA GeForce RTX může každý razantně zvýšit své šance na vítězství, protože je dokázáno, že akce bez trhání přináší výrazně lepší výsledky.

NVIDIA K/D

Vyšší FPS znamená méně trhání celistvého obrazu. K tomu dochází, když displej ukazuje různé snímky z grafické karty ve stejný čas. To způsobuje krátké horizontální trhliny, kdy se část starého snímku prolíná s tím novým. Tím se může také razantně změnit vnímání modelů postav.

Na grafikách GeForce hraji celou svoji kariéru, a to už je nějaký pátek, takže mohu porovnat karty od úplného začátku až k dnešním novinkám. Na karty od Nvidie nedám dopustit, nikdy nezklamou a vždy mi pomáhají v lepších výkonech. Mají naprosto dokonalý a jednoduchý control panel, kde si můžete kartu nastavit tak, jak potřebujete v dané hře, co zrovna hrajete,

eviduje naprostou spokojenost i známý hráč a streamer David „KAPARZO“ Lacina.

NVIDIA
Štítky: nVidia, GeForce RTX