Přejít k hlavnímu obsahu

Gifted Gaming získávají do nové sezóny velkou posilu

12. 3. 2020 | 11:37 PUBG: Battlegrounds
Zatímco třeba Eclot Gaming se pouze s jedním hráčem rozloučili a novou posilu ještě nenašli, v Gifted Gaming mají jasno. Tým se sice nyní loučí s dlouhodobou stálicí, ale současně získává opravdu zajímavou akvizici.
Battlestrong
Battlestrong

Gifted Gaming do svých řad nabrali dnešní sestavu loni v dubnu, do té doby tato parta hrála pod názvem 4 Muškety Skilleři. Základní trio spolu působilo opravdu dlouho a až dnes se druhý z hráčů původního složení loučí. Jde o Pavla 'Battlestrong' Vinklárka (na fotce), který v týmu končí z osobních důvodů a připrav na blížící se maturitu. Sestavě se však podařilo ulovit zajímavou posilu, kterou je bronzový medailista z loňského MČR a rovněž hráč, který byl u vzniku full-time sekce Inside Games. Řeč je o Jáchymu 'Jachymos' Šimečkovi, jenž dosud působil pod přezdívkou sundej_boty a naposledy koncem roku 2019 hájil barvy týmu Trust.Universe.

Nynější složení Gifted Gaming:

 Česká republika Libor 'Libuska' Machač
 Česká republika Richard 'humliK' Hummel
 Česká republika Šimon 'Gargi' Gargoš
 Česká republika Jáchym 'Jachymos' Šimeček

PLAYzone Challenge 2020
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.