Přejít k hlavnímu obsahu

Gifted.uRage představují kádr pro novou sezónu

18. 2. 2021 | 20:30 Counter-Strike 2
Gifted Gaming se loni kvalifikovali do 2. Tipsport COOL ligy a podávali v ní sympatické výkony. I kvůli četným změnám v sestavě se jim sice nepodařilo po třetím místě v základní části postoupit mezi elitu, organizaci to však dalo naděje do budoucna. Pod novým názvem tak Gifted nebudou na CS:GO scéně chybět ani letos.
Gifted CS:GO
Gifted CS:GO
Zdroj: grafika Gifted.uRage

Pro rok 2021 si organizace s tříletou historií připravila pro své fanoušky překvapení v podobě změny loga i jména. Gifted Gaming se rozhodla podpořit společnost uRage, která se jako generální partner promítla přímo do názvu. Devátá sezóna 2. Tipsport COOL liga tak za několik týdnů přivítá sestavu s označením Gifted.uRage.

Pojďme ale k jejímu samotnému složení. Z loňské pětice v týmu zůstal pouze Matej 'FluxX' Ondruš, který je zřejmě nejznámějším jménem nové sestavy. Celou pětici budoval trenér Jakub 'bfull' Kokoška již od přelomu kalendářního roku, kompletní složení se však podařilo dát dohromady až začátkem února. Tým může ze začátku spoléhat na vybudovanou synergii mezi některými hráči, kteří společně přicházejí z dřívějších angažmá. Roman 'EMCOR' Jurčák a Matej 'M1KI' Mikita v minulosti hráli za Ravage, mimo jiné po boku pozdějšího hráče ECLOT Fizareziho. Zbylí dva noví hráči Gifted.uRage se Emcorem znají pro změnu z působení v nEophyte.

Kouč týmu se vyjádřil takto: „Na nové sestavě jsme pracovali od začátku roku a její skládání nebyl jednoduchý proces. Hledali jsme hráče, kteří budou mít stejnou vizi a vůli k dosažení našich cílů v nadcházející sezóně. Ty se především týkají postupu do 1. Tipsport COOL ligy a postupu na MČR Tour turnaje. Cestu k úspěchu si chceme získat především pravidelným trénováním s podporou kvalitního prostředí, za což děkujeme Gifted.uRage.“

Nová sestava Gifted.uRage:

 Slovensko Roman 'EMCOR' Jurčák
 Slovensko Filip 'Revenge' Rejdovian
 Česká republika Petr 'PENTZ' Kucharczyk
 Slovensko Matej 'FluxX' Ondruš
 Slovensko Matej 'M1KI' Mikita

 Česká republika Jakub 'bfull' Kokoška – trenér

Štítky: Gifted Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.