Přejít k hlavnímu obsahu

Hearthstone sekce eSuby žije! Novou posilou je Krajda

24. 4. 2021 | 20:45 Hearthstone
Loňský medailista z MČR po delší době odhaluje své nové angažmá, oblékat nyní bude dres eSuby. Jeho příchod do sestavy této organizace otevírá otázku, jestli můžeme od zbytku eSubáků čekat návrat k aktivnímu hraní.
Krajda
Krajda
Zdroj: eSuba

Sestavu eSuby letos v březnu opustil mistr ČR z roku 2017 Pavel "Scruffy" Janík, který předtím stejně jako jeho tehdejší kolegové už delší dobu nehrál úplně aktivně. S jeho odchodem se tak mohlo zdát, že se cesty eSuby a karetní hry od Blizzardu rozejdou – nyní ale modrá krev odhaluje, že jejich Hearthstone sekci rozšiřuje Matyáš "Krajda" Krajíček. Krajda hrál již notnou chvíli bez týmu, i když patří ke známějším tvářím domácí scény, a jeho příchod je určitě správným krokem. Na druhou stranu ale přináší otázku, co má eSuba se svým týmem v plánu.

Jeho spoluhráči Daniel "PoweR" Strmiska, Michal "Vlčák77" Vlk a Štěpán "ecoo" Mach jsou zkušení a známí hráči, kteří se snad karty na hřebík pověsit úplně nerozhodnou. Že je ale uvidíme hrát stejně často jako předchozí roky, si ale úplně nemyslíme. Snad tak bude eSubu dobře reprezentovat alespoň Krajda, možnost tak učinit má již příští víkend, kdy bude bojovat na Masters Tour Orgrimmar, kam si vybojoval slot. Jeho cesta k bronzové medaili na loňském MČR byla pro někoho překvapením, v eSubě ale bude chtít svoji sbírku úspěchů jistě rozšiřovat.

Aktuální podoba soupisky Hearthstone sekce eSuby:

 Česká republika Michal "Vlčák77" Vlk
 Česká republika Daniel "PoweR" Strmiska
 Česká republika Štěpán "ecoo" Mach
 Česká republika Matyáš "Krajda" Krajíček

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba, Krajda
miluju videohry a hlavně ligu legend