Přejít k hlavnímu obsahu

Heretics přivádějí po kioShiMovi druhou velkou posilu, z G2 Esports přestupuje Lucky

9. 10. 2019 | 02:55 Counter-Strike 2
Tři dny zpátky jsme informovali o kioShiMovi, který si po dlouhém čekání konečně našel stálé angažmá. Není však jediným, kdo řady Heretics v těchto dnech oficiálně rozšiřuje.
Výchozí obrázek

Zatímco kioShiMa nepůsobil na francouzské scéně takřka rok a půl, druhá posila Heretics má za sebou zatím své nejdůležitější angažmá v kariéře. Lucas 'Lucky' Chastang loni v listopadu zamířil do G2 Esports společně s JaCkzem, nyní se však jejich společné cesty rozešly. Tuto kapitolu Lucky zakončil na ESL One New York, kde se shodou okolností poprvé potkal s kioShiMou. Těžko říci, jestli už v oba tušili, že jejich spolupráce bude v řadách jiného týmu pokračovat na dlouhodobé bázi. Tým Heretics je aktuální francouzskou trojkou, která okupuje čtvrtou desítku světového žebříčku. S novými akvizicemi ale zcela jistě mohou pomýšlet na víc.

Aktuální sestava týmu Heretics:

 Belgie David 'Davidp' Prins
 Francie Logan 'LOGAN' Corti
 Francie Bryan 'Maka' Canda
 Francie Fabien 'kioShiMa' Fiey
 Francie Lucas 'Lucky' Chastang

Heretics Lucky
MČR 2019
Štítky: Heretics
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.