Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games obměnili svou VALORANT sekci a hned si dělají jméno v Evropě

13. 10. 2020 | 14:54 VALORANT
Inside Games už dva a měsíce půl měsíce podporují VALORANT a snaží se bojovat o nejvyšší domácí příčky. Nejnovější složení však bude mít šance nejen u nás, ale také v zahraničí, jak ukázal hned první větší turnaj.
iG Dext
iG Dext

Inside Games zaznamenali několik finálových umístění v domácích turnajích, i přesto však s 1. říjnem přišlo zemětřesení a tři hráči tým opustili. V kádru zůstali jen Michal 'SH0UTy' Glacner a Richard 'humliK' Hummel, což je samo o sobě solidní základ pro novou sestavu. Do kádru IG se navíc vrací i dva staří známí. Tím prvním je svého času nejúspěšnější slovenský Fortnite hráč Norbert 'Dext' Paulovčák, jenž ve Valorantu dlouho hájil barvy týmu 9x. Druhou posilou se stává bývalý PUBG hráč Adam 'Jesse' Čtvrtníček, který Inside Games již ve Valorantu reprezentoval v rámci jejich úplně první sestavy. Pátým hráčem do party je kontroverzní postava Michaela 'mikigoalie' Buzka, jenž ale především díky své Jett ukazuje, že individuálně na takové angažmá bezesporu má.

Společně už se nová pětice zapojila do velkého turnaje epic31 Online, tedy online edici jindy velkolepé anglické offline akce. Mezi TOP 24 týmy jsme měli i dva zástupce, kterými nebyli překvapivě Entropiq, ale tým Kamil Klein new chapter a právě zmínění Inside Games. Ti se dlouho rvali v horním pavouku, kde narazili na elitní evropský tým Purple Cobras. Proti kobrám se IG podařilo vyhrát první mapu, soupeř ale sérii po dvou těsných výhrách otočil a nakonec dokráčel až ke 3. místu. Zdrcení Inside Games následně nestačili ani na ROG Esport z Francie a s turnajem se rozloučili na 9. až 12. místě. I přesto jde o zapsání jejich jména na evropskou Valorant mapu, díky čemuž se ve VLR žebříčku dostali na aktuální 34. pozici. Na vybrané highlighty z turnaje se můžete podívat níže.

Aktuální sestava Godlike Inside Games:

 Česká republika Michal 'SH0UTy' Glacner
 Česká republika Richard 'humliK' Hummel
 Slovensko Norbert 'Dext' Paulovčák
 Česká republika Adam 'Jesse' Čtvrtníček
 Česká republika Michael 'mikigoalie' Buzek

Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.