Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games vstupují do světa Brawl Stars

6. 5. 2020 | 20:44 Brawl Stars
Inside Games patří ke stálicím naší scény snad ve všech titulech a evidentně chtějí, aby tomu tak bylo i nadále! Proto se k nim nyní připojuje jedna z nejvýraznějších sestav naší BS scény.
Inside Games
Inside Games

Letošní MČR sezóna, ve které se premiérově bojuje také v Brawl Stars, už se pomalu rozjíždí, a tak právě v BS, které na začátku letošního roku vstoupilo na naší scénu jako hurikán, poslední týdny shánějí i ty nejlepší domácí organizace kvalitní reprezentanty. Hra je celkem čerstvá, scéna není úplně odzkoušená, a tak si některé raději počkaly klidně až do nynějška. To je i případ Inside Games, jejich výběr ale zase jasně ukazuje, že trpělivost růže přináší. 

Tato známá domácí organizaci totiž nabírá jednu z nejlepších sestav celé současné scény. Trojice vedená kapitánem Matějem “tahac matej” Kopeckým, která dříve hrála například jako Zetko eSports, v současnosti stojí na šesté příčce naší MČR klasifikace a na kontě mají spoustu dalších úspěchů z domácích i zahraničních akcí. Jde třeba o vítěze jednoho z prvních českých BS turnajů vůbec, zkušenosti tedy tito borci rozhodně mají. Zužitkují je i v dresu Inside Games? To samozřejmě ukáže až čas, papírově ale IG rozhodně nevybrali špatně.

Sestava nové BS sekce Inside Games:

Matěj "tahac matej" Kopecký
Andrej "Andy" Šabík
David "Slayer" Kaucký

Štítky: Inside Games
miluju videohry a hlavně ligu legend