Přejít k hlavnímu obsahu

Jak probíhala kvalifikace na Samsung Podzimní Sklizeň?

7. 10. 2019 | 17:45 Hearthstone
Podzimní část sezóny už je skoro u konce, zbývat z ní zbývá jen samotná Sklizeň. Není tedy od věci si připomenout, co vůbec ten podzim pro Samsung MČR mobile 2019 v Hearthstone přinesl.
Jarla
Jarla

První sérii, která již spadala do podzimní části sezóny, byla v celkovém pořadí letos již osmá série. V té byl nakonec nejúspěšnější m1lan, který si v ní ziskem 172 bodů zajistil první místo v průběžném pořadí kvalifikace na v této sezóně poslední sběr úrody. Se ztrátou činící pouhých 12 bodů pak druhé místo patřilo Sajmonakovi a se 140 body se zase na třetí dostal Faeli. Drtivě nejúspěšnější hráč celého podzimu byl ale po první sérii až na 5. místě. Se 112. body se tam dostal Matty, který na sbírání bodíku na rozdíl od těch, co byli nad ním, nezapomněl a poctivě v tom pokračoval i po zbytek podzimní části.

To dokázal hned v další sérii, kde sice také netriumfoval, ale s pěknými 80 body se v průběžném podzimním pořadí stále držel v horní části tabulky, i když ji stále neopanoval. Na to si musel počkat až do předposlední série spadající pod podzimní žně, ve které se mu dařilo neskutečně. Se ziskem činícím neskutečných 260 MČR bodů si nejen už 100% zajistil místo na  Podzimní Sklizni, ale také si v kvalifikaci na ní podmanil pomyslný trůn.

MČR 2019

Tuto pozici pak ve čtvrté sérii ještě potvrdil dalším parádním výkonem, díky čemuž nakonec celou podzimní část jasně ovládl. Druhý BlizzconJan sice dosáhl na krásných 332 bodů a výborně si vedl i třetí Norwis, jehož konto na konci činilo bodů 324, tyto jinak velice dobré výkony ale Matyho krasojízda, díky níž si přišel na ojediněle obří zisk 564 MČR bodů, zastínila, co se týče sběru bodů, podzim zkrátka patřil Matymu. 

Samsung Podzimní Sklizeň

Jestli v něm ale bude opravdu triumfovat, to zjistíme až příští víkend, kdy je na programu Samsung Podzimní Sklizeň. Její průběh samozřejmě budete moci sledovat živě, za doprovodu zkušených casterů.

MČR mobile, Facebook event
Štítky: Samsung
miluju videohry a hlavně ligu legend