Přejít k hlavnímu obsahu

Jak probíhala víkendová kvalifikace na Fortnite World Cup?

5. 6. 2019 | 06:00 Fortnite
Již po osmé se tento víkend bojovalo o místa na Mistrovství světa ve Fortnite. V kvalifikacích se tentokrát snažila uspět dua, kdo to nakonec do New Yorku dotáhl?
Fortnite WC
Fortnite WC

Minulý týden se poprvé povedlo uspět domácím hráčům, v solo části to na Fortnite World Cup dotáhli Marteen Skailer, kvalifikace na Mistrovství světa v nejpopulárnější hře současnosti ale nekončí. A i tento víkend byli v bojích o postup do New Yorku našinci. Na nejlepší výsledek z CZ/SK hráčů opět dosáhli Marteen a Skailer, tato dvojice si totiž došla pro 68 bodů, což jim zajistilo 30. místo a 1 300 dolarů. Jen pět příček pod nimi se se ztrátou pouhých dva bodů umístili hráči z Moops, Renoeu a Skay.

NVIDIA

Postup CZ/SK hráčů se tedy tento týden sice nekoná, špatně ale našinci rozhodně nezahráli, jen ostatní zkrátka stříleli lépe. Postupujících je tentokrát osm, čtyři z evropské části (itemm + Derox., Oslo. + Not BadSniper, BTL 4zr + Noward., Eon RedRush + Eon znappy), tři z NA-East (Bolt Tetchra + Bolt Eclipsae, RoAtDW + E11 BlooTea, code ronaldo + XXiF) a jedna dvojice z NA-West (Ghost Sean + Ghost Aydan). Za zmínku pak stojí také to, že v evropské části kvalifikace se vůbec poprvé neumístila na prvním místě dvojice E11 Tschiiinken + E11 Stompy, o dva body je totiž předběhli Hunter a Kinstaar ze Solary.

FNWC
miluju videohry a hlavně ligu legend