Přejít k hlavnímu obsahu

Jak se pomocí prutu nechat táhnout žralokem?

17. 6. 2020 | 20:42 Fortnite
Konečně je mezi námi třetí sezóna z druhé kapitoly oblíbené battle royale hry, která nám znovu přináší ohromnou dávku novinek a zbrusu nových funkcí. Mezi jednu z nich, a zároveň tu nejvýraznější, patří jízda na zapřaženém žralokovi a my vám nyní řekneme, jak na to!
Fortnite žralok
Fortnite žralok

Se spuštěním třetí sezóny druhé kapitoly Fortnitu se do hry také dostává široké spektrum všemožných vymožeností, což navíc doprovází návrat některých starších a oblíbených funkcí. Jedna novinka však výrazně zastiňuje všechny ostatní, a tou je možnost nechat se táhnout po vodě žralokem. Tento kousek jste mohli již sledovat  v posledním traileru nové sezóny, a nyní, když znovu naskočily servery, si tuto vymoženost můžete vyzkoušet na vlastní kůži.

A naprosto upřímně, kdo by se nechtěl nechat svézt žralokem? Ochočit si žraloka navíc není žádná raketová věda, postačí vám pouze rybářský prut! Jakmile si do svého inventáře jeden seženete, musíte vyhledat oblast s vodou, kterou tito žraloci obývají a už jen prut nahodit. Žraloka nemusíte ani přímo trefit, však on si k vám už cestu najde.

Jakmile žralok zabere, máte nad ním okamžitou kontrolu a můžete si naplno užít rychlou jízdu napříč vodní hladinou – pomocí mezerníku můžete z vody i vyskočit. Žralok samozřejmě není úplně nejlepší možností, jak cestovat i po souši, tudíž pokud vodu opustíte, žralok vám zase upláchne do vody a musíte si chytit nového. Nebuďte však smutní, pro cestování na souši máte k dispozici spolu s dalšími možnostmi transportu nově i auta.