Přejít k hlavnímu obsahu

Jimmy Fallon bude streamovat Among Us společně s řadou celebrit

6. 4. 2021 | 16:31 Všechny hry
Americký komik a moderátor Jimmy Fallon v pořadu The Tonight Show Starring Jimmy Fallon bude na Twitchi živě streamovat oblíbenou hru Among Us. A nebude sám, společnost mu budou dělat herci ze Stranger Things, nebo oblíbení streameři.
Jimmy Fallon
Jimmy Fallon
Zdroj: LLOYD BISHOP/NBC

Jak se streamovací svět a mainstreamová média neustále sbližují, využívají Twitch ke spojení s novým publikem i více prominentní osobnosti. Among Us v minulosti streamovala například americká kongresmanka Alexandria Ocasio-Cortez spolu se streamerkou Pokimane. Nyní se seznam celebrit, streamujících Among Us, rozšíří. 

Pořad poběží živě již dnes v 15:45 pacifického času (PT), pro nás tedy tuto středu v 0:45 v noci. Jimmy Fallon bude vysílat na vlastním Twitch kanále, ačkoliv pravděpodobně streameři budou vysílat i ze svých vlastních Twitch kanálů. Některé ukázky budou součástí pořadu The Tonight Show, který vyjde následující týden.

A kdo konkrétně si s Jimmym Fallonem zahraje? Diváci se mohou těšit na skupinu The Roots, spolupracující s The Tonight Show, nebo na Noaha Schnappa a Gatena Matarazza, známé ze seriálu Stranger Things od Netflixu. Chybět nebudou ani osobnosti z herního světa, jako streameři Valkyrae, Corpse Husband nebo Sykunno a community manager za Among Us, Victoria Tran.  

Zdroj: dexerto.com