Přejít k hlavnímu obsahu

Jobsad vyráží do Německa na finále Battleriff Pro Legends

17. 9. 2019 | 12:36 Hearthstone
Již tuto středu startuje finále Battleriff Pro Legends, v rámci něhož se v německém Krefeldu utkají ti nejlepší hráči z celé Evropy. A chybět nebude ani český zástupce!
Jobsad
Jobsad

Do Německa vyráží Josef "Jobsad" Smutný, který spolu s dalšími zastupoval naše barvy i na Masters Tour v Soulu, a v Krefeldu na něj nečeká nic lehkého. Na finále Battleriff Pro Legends se totiž probojovali známi hráči z celé Evropy, mezi nimiž lze najít třeba Orange ze Švédska, Němce Zananananana či italského karbaníka hrajícího pod nickem Tuna. Turnaj odstartuje skupinovou částí, ve které bylo všech 16 účastníků rozděleno do čtyř GSL skupin. Los Jobsada přidělil do skupiny s označením 01, kde na našeho borce bude čekat právě Orange, hráč týmu T1 a nejspíše největší favorit celého turnaje, spolu s ukrajinským hráčem Juristisem a Italem Scaccem.

Prize pool:

  • 1. místo: 4 000 $ + přímý postup na Hearthstone Masters Tour Bucharest
  • 2. místo: 3 000 $ + přímý postup na Hearthstone Masters Tour Bucharest
  • 3. až 4. místo: 2 100 $ + přímý postup na Hearthstone Masters Tour Bucharest
  • 5. až 8. místo: 1 200 $
  • 9. až 16. místo: 500 $
Battleriff Pro Legends

Vybaven je proti této trojici hráčů Jobsad line-upem, který sestává z Control Warriora, Combo Priesta, Quest Shamana a Quest Druida. Jestli se Jobsadovi sázka na tyto balíčky vyplatí, bude ho čekat postup do single-elimination play-off, což by mu už samotné zajistilo pěkných 1 200 dolarů. Ve hře je pak ještě větší balík, na semifinalisty čeká 2 100 dolarů, za postup do finále je pak jistých 3 000 dolarů a na samotného vítěze čekají tisíce rovnou čtyři. Zajímavá je i nefinanční odměna, na čtyři nejlépe umístěné bude totiž čekat také postup na Masters Tour v Bukurešti. Ve hře je toho zkrátka hodně, i když zrovna místo v Bukurešti Jobsada, který ho už má jisté, zajímat nemusí, tak nezapomeňte našemu borcovi držet palce. Turnaj startuje ve středu v 11:30, sledovat ho lze jak přímo v Krefeldu, tak na oficiálním Twitch kanále TakeTV. O komentář se tam postará zkušená sestava casterů ve složení Falcone, Lorinda, Boarcontrol a Wita.

Battleriff Pro Legends, Jobsadovy decklisty
miluju videohry a hlavně ligu legend