Přejít k hlavnímu obsahu

JRC FUT Nation se vrací, tentokrát ale čistě ve 2v2 režimu

25. 2. 2020 | 15:52 EA SPORTS FC 24
Oblíbený fotbalový simulátor FIFA nemůže chybět v repertoáru portálu TopGaming ani v letošní sezóně. Tentokrát se však celý rok bude bojovat ve dvoučlenných týmech, nikoliv v jednotlivcích. Nepůjde navíc o kombinované soutěže jako v Datart e:LIZE, nýbrž čistě o 2v2 soupeření.
JRC FUT Nation
JRC FUT Nation

Šampinát JRC FUT Nation loni po celý rok nabízel prestižní turnaje v klasickém duelovém formátu a jediným 2v2 turnajem klání bylo až vyvrcholení celé sezóny na veletrhu For Games, konkrétně Sampi eClub Challenge. Vzhledem k růstu domácí týmové scény se však letos na dvojičky přejde natrvalo, v online i offline části. Hrát se bude ve FIFA Ultimate Teamu s podmínkami CLK 86, maximálně 3 ikony a lavička pouze s 75+ hráči.

Sezóna se bude skládat z šesti turnajů, z nichž čtyři proběhnou v herně RE-LOAD a dva z pohodlí domova. První online turnaj je na programu 28. března a hned o 14 dní později proběhne první offline klání, které za startovné 700 Kč vždy nabídne finanční odměny ve výši 20 000 Kč a k tomu dva sloty na celoročním finále. Osmičku takto na přímo kvalifikovaných dvojic doplní šestice nejlepších týmů z celkového žebříčku, kam se budou sčítat body ze všech online i offline turnajů. Těchto čtrnáct dvojic na zářijovém vyvrcholení celého ročníku doplní dva týmy pozvané na divokou kartu a tato šestnáctka si o titul nejlepší dvojičky zahraje opět v herně RE-LOAD.

Harmonogram celé sezóny JRC FUT Nation:

  • Online turnaj #1 – 28. března – registrace
  • Offline turnaj #1 – 11. dubna – registrace
  • Offline turnaj #2 – 30. května
  • Online turnaj #2 – červen
  • Offline turnaj #3 – 25. července
  • Offline turnaj #4 – 29. srpna
  • Sezónní finále – září
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.