Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo bude od mikrofonu doprovázet Samsung Podzimní sklizeň?

16. 9. 2020 | 17:29 Hearthstone
Hlavními hvězdami víkendové Samsung Podzimní sklizeň bude sice jejích šestnáct účastníků, v těsném závěsu za nimi ale bude čtyřka komentátorů. Kdo ji tvoří?
HS
HS

To už samozřejmě vědí ti, kteří si přečetli náš včerejší článek věnující se největším favoritům turnaje, protože ten s námi právě komentátoři spoluvytvářeli. Tam jste se ale o nich dozvěděli vlastně jediné – jejich jména. U nejvýraznějších tváří domácí HS scény je toho ale samozřejmě k napsání mnohem víc, a tak si je pojďme nyní představit pořádně!

Antonín "Pandapple" Malina

Vše začneme člověkem, který si v Hearthstone vyzkoušel snad opravdu všechno. Pandapple byl dříve aktivním hráčem, od té doby se ale vypracoval nejen v předního domácího komentátora, k čemuž mu letos pomohla spolupráce s Michalem "RybkaPipka" Rybákem, ale také známého streamera a navrch ještě manažera HSkové sekce organizace ECLOT. Čo on urobil pre slovenský hip-hop, je tak evidentní, co od něj lze ale očekávat právě jako od castera? Dostatečný herní přehled je samozřejmostí, ten tu ale to hlavní není. Pandapple se jako komentátor prosadil především díky své schopnosti pobavit lidi a to samozřejmě hlavně svými hláškami. Občas to ale okořenil třeba i zapomenutím na přepnutí scény, nebo svým úžasným knírkem, jejž by mu mohl závidět i Friedrich Nietzsche. Škoda jen, že ten už si ostříhal...

Pandapple

Matyáš "Matty" Kalužný

Ve dvojici s Pandou se ukáže Matty, který zde vlastně vyplňuje prázdné místo právě po Rybkovi, jenž se ve Sklizni bude sám pokoušet o úspěch. To ale neznamená, že bychom měli čekat nějaký béčkový komentář, ba naopak, Matty je přesně tím, kdo se ke casterovi stylu Pandapple hodí – a to prostě proto, že primárně je sám hráčem. To, uvážíme-li navíc, že nejde jen o hráče, ale rovnou o jednoho z naprosto nejlepších u nás, zaručuje jistotu parádní analýzy hry, a my si tak budeme moci nejen užít hlášky od Pandy, ale i se něco přiučit.

Matty

Jakub "Kany" Jícha

Na podobné kombinaci bude fungovat i druhá dvojice, tam se role toho hláškami nabitého showmana ujme Kany. I ten má s HSkem samozřejmě bohaté zkušenosti –nejenže je jedním z nejznámějších domácích streamerů, je k tomu třeba i mistrem loňské týmové COOL ligy, v níž překvapivě zazářil se svým celkem Kořenoví vězni. K tomu všemu je ale také dlouhodobou stálicí domácí casterské scény a dá se říct, že komentátorem je v této čtveřici vlastně nejzkušenějším.

Kany

Václav "Findan" Prosser

Celé komentátorské kvarteto uzavírá Findan, který je také známou tváří domácího HSka. Za to podobně jako Matty vděčí především svým hráčským výkonům, na rozdíl od něj už ale aktivně soutěžně nějakou tu dobu nehraje. I tak je ale jasné, že vzhledem k tomu, že ve svých časech patřil k naprosté domácí špičce, od něj můžeme očekávat precizní analýzy toho, co se děje na boardu i mimo něj. To už také několikrát ukázal, s komentováním má totiž také dost zkušeností a k tomu navíc velkou spoustou z nich ve spolupráci s Kanym. I od druhé dvojice tedy můžeme očekávat komentář jen té nejvyšší kvality!

Findan

Tak co, na jakého castera se těšíte nejvíce? Ať už je to jakýkoliv z nich, nezapomeňte, že v akci ho budete moci vidět již tuto sobotu a neděli na našem Twitch kanále!

Patička
miluju videohry a hlavně ligu legend