Přejít k hlavnímu obsahu

Enu se stává vítězem finále Patriot 1v1 AimCup série

22. 12. 2019 | 22:59 Counter-Strike 2
Tři kvalifikační turnaje jsou za námi, a to znamená jediné. Jdeme do finále! Prosincová série Patriot VIPER 1v1 AimCup přivítala několik desítek hráčů, kteří svedli tuhé boje, aby se dostali právě sem, do finálového klání o parádní ceny partnera série.
Patriot VIPER 1v1 AimCup
Patriot VIPER 1v1 AimCup

Největšími favority vyvrcholení aimerské série budou vítězové jednotlivých kvalifikací: Asccorr, MadMax a suplick. Vše je ale otevřené, protože zejména o takového turnaje je to často hodně o tom, jak se hráč vyspí na ten konkrétní den. Jedna nepovedená mapa a vaše šance se mohou rozplynout. Právě tito hráči však mají v osmifinálovém kole freewiny, protože na rozstřel o poslední tři místenky se hráči nedostavili. Stane se vítězem zbrusu nových 7.1 sluchátek Patriot V380 právě jeden z nich, nebo bude SE pavouk plný překvapení?

Štítky: Patriot VIPER
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.